Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да ти кажа, май за 130 лв е по-добре да си боядисаш твоята.

Коментар

Immortal написа:
      Те хубаво ще ми вземат толкова ама ако стане като на колегата Краси от Бургас,два пъти я кара да му я боядисват.Ако не случа на майстор само ядове ще си създам,то не чи и другата врата ще е същия цвят като моя във смисъл я боята ще е поизгоряла от слънцето но мисля да рискувам със друга врата.Аз и компресор имам но няма да мога да я боядисвам досега не съм боядисвал кола.

Коментар

след 4 разглобявания и сглобявания и 2 л. тантифриз в краката ми вчера си сложих ново радиаторче на парното. Слагах го 2 часа и половина от 18 вечерта до 20:30 в най-големия мрак и в най-големия дъжд. дано това е било последното разглобяване и вече забравя за проблемите. АМИН
        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

nai7 написа:
          Immortal написа:
          Те хубаво ще ми вземат толкова ама ако стане като на колегата Краси от Бургас,два пъти я кара да му я боядисват.Ако не случа на майстор само ядове ще си създам,то не чи и другата врата ще е същия цвят като моя във смисъл я боята ще е поизгоряла от слънцето но мисля да рискувам със друга врата.Аз и компресор имам но няма да мога да я боядисвам досега не съм боядисвал кола.
          За 130 лв. би трябвало да стане идеално при майстор на по-скъпи коли. Парите са много само за боядисване на една врата, защото може и само външно / както такситата ги боядисват жълти/. Ако купиш другата имаш вариант да продадеш после бялата, което ще компенсира стойността на сивата и разхода ще е само доставката. Така че сравнението с боядисване за 130 лв. е малко неточно.

Коментар

nai7 написа:
            Immortal написа:
            При мен стана така защото има "перла’’’гланц.Много трудно може да се докара.Твоята доколкото си спомням си е сив металик.При него мисля че няма да имаш ядове.А и не е гаранция че ще ти докарат свястна врата,имаш и разглобяване,напасване и тн.Аз лично бих си я пребоядисал.За задна врата едва ли ще ти струва повече от 100лв.Ако решиш да ходиш на бояджия ми се обади да ти кажа къде да не ходиш.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

1000 Мнения.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Денят започна зле... Да видим как ще свърши.
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Миналата нощ е станал грандиозен погром на гаражи и автомобили - поне 10-15 гаража разбити и свалени няколко гуми(джанти) на автомобили паркирани в района. На края за капак са опитали да разбият и едно кафене. Предполага се, че са били 6-ма роми... полицията за сега мълчи. Незнам дали по телевизията ще съобщят нещо...Хубавото е, че от 9те гаража в редицата, 4 от тях не са били пипнати, един от които е моят. То в гаража и без това няма нищо друго, освен автомобила. Предполага се, че целта на мангалите са били разни дребни неща, които да продадът...
                  FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

perlsite написа:
                    Миналата нощ е станал грандиозен погром на гаражи и автомобили - поне 10-15 гаража разбити и свалени няколко гуми(джанти) на автомобили паркирани в района. На края за капак са опитали да разбият и едно кафене. Предполага се, че са били 6-ма роми... полицията за сега мълчи. Незнам дали по телевизията ще съобщят нещо...Хубавото е, че от 9те гаража в редицата, 4 от тях не са били пипнати, един от които е моят. То в гаража и без това няма нищо друго, освен автомобила. Предполага се, че целта на мангалите са били разни дребни неща, които да продадът...
                    Глад какво да правиш.Преди 10 дни в Казанлък разконсервираха около 15 автомобила за да крадат от тях.Разконсервирането се заключава в огъване на рамката на предна врата отгоре и отключване.Корса на колега беше пострадал също и успях да изправя рамката без намеса на тенекеджии и без да счупя стъклото.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Не знам дали на това се казва глад тъй като се предполага (от очевидци), че същите, въпросни 6 индивида са забелязани в съседно кафе да си поркат и разпалено да се наговарят през вечерта.Очевидно имат излишни пари за алкохол... По-скоро ми изглеждат като мързеливци, които търсят лесен начин да приберат малко пари за лепило и алкохол.
                      FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

купих си Ферари!!! ново от Шел за 3.50 п.п. зареждаш за над 25 л. - нафта, газ, бензин, антифриз даваш още 3.50 лв. и си избираш от 6 модела!п.п. 2 - за тея от Шел - айде сега за рекламата - следващото Ферари за без 3.50
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Денят вчера завърши страхотно,а и днес е същият - сума ти народ от форума ме търсят на скайп ,колко съм търсена само!Вчера като се прибрах имах САМО 4 лични! Утре се очертава готина разходка извън София, но понеже е "топ сикрет",няма да казвам нищо! Още една хвалба - оня ден имаше пари.Оплакване - днес вече ги няма!Хвалба - снощи ми донесоха голяма страхотна пица от "Дон Вито" и кашон с дрешки за благотворителната акция! Оплакване - имам чувството,че тази година ще се прецака тази кампания...
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

И аз имам това чувство

Коментар

Вие пък с тези чувства.Я малко по отимистично МОЛЯ.

Коментар

Хваля се: Смених предни дискове, предни накладки, свещи, ремъци и ролки, масло, горивен филтър.Оплаквам се: Олекнах с 505лв.Сега само трябва да сложа зимните гуми и съм готов за зимата.
                                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                                Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                                X