Да ти кажа, май за 130 лв е по-добре да си боядисаш твоята.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Immortal написа:Да ти кажа, май за 130 лв е по-добре да си боядисаш твоята.
Коментар
-
след 4 разглобявания и сглобявания и 2 л. тантифриз в краката ми вчера си сложих ново радиаторче на парното. Слагах го 2 часа и половина от 18 вечерта до 20:30 в най-големия мрак и в най-големия дъжд. дано това е било последното разглобяване и вече забравя за проблемите. АМИНFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
nai7 написа:Immortal написа:Да ти кажа, май за 130 лв е по-добре да си боядисаш твоята.
Коментар
-
nai7 написа:Immortal написа:Да ти кажа, май за 130 лв е по-добре да си боядисаш твоята.
Коментар
-
Миналата нощ е станал грандиозен погром на гаражи и автомобили - поне 10-15 гаража разбити и свалени няколко гуми(джанти) на автомобили паркирани в района. На края за капак са опитали да разбият и едно кафене. Предполага се, че са били 6-ма роми... полицията за сега мълчи. Незнам дали по телевизията ще съобщят нещо...Хубавото е, че от 9те гаража в редицата, 4 от тях не са били пипнати, един от които е моят. То в гаража и без това няма нищо друго, освен автомобила. Предполага се, че целта на мангалите са били разни дребни неща, които да продадът...FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
perlsite написа:Миналата нощ е станал грандиозен погром на гаражи и автомобили - поне 10-15 гаража разбити и свалени няколко гуми(джанти) на автомобили паркирани в района. На края за капак са опитали да разбият и едно кафене. Предполага се, че са били 6-ма роми... полицията за сега мълчи. Незнам дали по телевизията ще съобщят нещо...Хубавото е, че от 9те гаража в редицата, 4 от тях не са били пипнати, един от които е моят. То в гаража и без това няма нищо друго, освен автомобила. Предполага се, че целта на мангалите са били разни дребни неща, които да продадът...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Не знам дали на това се казва глад тъй като се предполага (от очевидци), че същите, въпросни 6 индивида са забелязани в съседно кафе да си поркат и разпалено да се наговарят през вечерта.Очевидно имат излишни пари за алкохол... По-скоро ми изглеждат като мързеливци, които търсят лесен начин да приберат малко пари за лепило и алкохол.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
купих си Ферари!!! ново от Шел за 3.50 п.п. зареждаш за над 25 л. - нафта, газ, бензин, антифриз даваш още 3.50 лв. и си избираш от 6 модела!п.п. 2 - за тея от Шел - айде сега за рекламата - следващото Ферари за без 3.50Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Денят вчера завърши страхотно,а и днес е същият - сума ти народ от форума ме търсят на скайп ,колко съм търсена само!Вчера като се прибрах имах САМО 4 лични! Утре се очертава готина разходка извън София, но понеже е "топ сикрет",няма да казвам нищо! Още една хвалба - оня ден имаше пари.Оплакване - днес вече ги няма!Хвалба - снощи ми донесоха голяма страхотна пица от "Дон Вито" и кашон с дрешки за благотворителната акция! Оплакване - имам чувството,че тази година ще се прецака тази кампания..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Meril
-
fihi
Реклама
Collapse
Коментар