Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

meril написа:
    Благодарна съм,че не ми откраднаха джантите.От две години им се точат.Ще взема да ги махна накрая.... Ето хваля се,оставили са ми джантите!
    Шшшштт,тихо,тихо,не дърпай дявола за опашката, да не осъмнеш утре и без тях!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 Yellow_Flash_Colorz_PDT_43

Коментар

meril написа:
        4 бр. нарязани гуми! Гледката беше страхотна тази сутрин! Фиата изглеждаше убийствено Ооооо забравих да спомена,че полицията НЕ реагира адекватно!
        Оу.. скъпа и това няма нищо общо с лошото ти вчерашно настроение?!? Днес сигурно ти е още по-криво. Надявам се, че имаш пълно Автокаско!Тази щетата 100% ще ти я покрият със застраховката (злоумишлено действие на трети лица), при това вероятно ще ти изплатят на 100% гумите, след като са чисто нови (вероятно имаш и фактура за това)! Ако имаш застраховка се свържи със застрахователя за да се види как да процедираш, тъй като може да трябва да мине застрахователя на оглед...
        FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

perlsite написа:
          meril написа:
          4 бр. нарязани гуми! Гледката беше страхотна тази сутрин! Фиата изглеждаше убийствено Ооооо забравих да спомена,че полицията НЕ реагира адекватно!
          Оу.. скъпа и това няма нищо общо с лошото ти вчерашно настроение?!? Днес сигурно ти е още по-криво. Надявам се, че имаш пълно Автокаско!Тази щетата 100% ще ти я покрият със застраховката (злоумишлено действие на трети лица), при това вероятно ще ти изплатят на 100% гумите, след като са чисто нови (вероятно имаш и фактура за това)! Ако имаш застраховка се свържи със застрахователя за да се види как да процедираш, тъй като може да трябва да мине застрахователя на оглед...
          Оооо скъпи благодаря ти {}{}{}

Коментар

meril написа:
            Защото съм неземна хубавица,та чак скърцам Извинявайте за иронията,реве ми се
            То хубавиците не са застраховани за такива неща, даже напротив Но ти ако си имаш застраховка няма да е толкова плачевно състоянието, макар че пак си има занимавка

Коментар

Да се похваля,вчера нови зимни гуми,днес ново масло Валволин турбо.Да се оплача за 2 дена олекнах с 470 лева за "Милата"
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплакване - отново ни спряха телефоните заради неплатена сметка.Хвалба - Бравата от няколко дни е със зимни ботушки.Оплакване - мноо смотано време,не можахме да излезем навън.Хвалба - успях да поспя малко.Купили са ми последната книга на Коелю и то с отстъпка.Не съм я платила още.Получих една енциклопедийка на Рийдърс и сега ще трябва да плащаме и нея,на т’ва безпаричие.Краси, за Светла нема ли отделен някой лев?
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Оплакване - отново ни спряха телефоните заради неплатена сметка.Хвалба - Бравата от няколко дни е със зимни ботушки.Оплакване - мноо смотано време,не можахме да излезем навън.Хвалба - успях да поспя малко.Купили са ми последната книга на Коелю и то с отстъпка.Не съм я платила още.Получих една енциклопедийка на Рийдърс и сега ще трябва да плащаме и нея,на т’ва безпаричие.Краси, за Светла нема ли отделен някой лев?
                  Няма,всяка жаба да си знае гьола.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Голямо оплакване - свършила е газта на Бравата и е останала на паркинга в Министерството.Сега единият Иван ще се лашка в градския трнаспорт, за да отиде да вземе другия Иван от градина.Навън вали сняг, а "дъртия" Иван е без връхна дреха,ужас! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
                    Ванга

Коментар

Само да не се разболее

Коментар

Ми то само той не се е разболявал в наш’то семейство,всички минахме по реда си. Калина даже още не се е оправила напълно.
                        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                          Голямо оплакване - свършила е газта на Бравата и е останала на паркинга в Министерството.Сега единият Иван ще се лашка в градския трнаспорт, за да отиде да вземе другия Иван от градина.Навън вали сняг, а "дъртия" Иван е без връхна дреха,ужас! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
                          Криза какво да се прави.Въпрос - на бензин не върви ли или няма такъв?
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Да се похваля намерих си пета врата за Бравата същия цвят като моята,понеже моята е бяла а колата ми е сива и куките на няколко пъти ми правеха проблем.Сега вместо да я боядисвам и да давам пари за майстор и боя направо ще сложа друга същия цвят.Дават ми я за 100 лв,само дето се намира във Петрич,някой има ли идея колко ще ми излезе със доставка до Бургас

Коментар

nai7 написа:
                              ...само дето се намира във Петрич,някой има ли идея колко ще ми излезе със доставка до Бургас
                              Ето калкулатор за тарифата на Еконт и Speedy. За Еконт "Тарифно тегло е действителното или общото обемно теглона всички колети от една пратка, като се таксува по-голямата величина.То се закръгля до цял килограм.Обемното тегло на пратката се изчислява по формулатаобща ширина, см Х дължина, см Х височина, см)/6000. кг " Малко труден вариант, но за друг не се сещам. Обърни внимание дали действителното или обемното тегло е по-голямо/ако можеш да претеглиш твоята врата/, защото се таксува по-голямата стойност.http://www.econt.com/page.php?page=calculator http://www.speedy.bg/calculate/calcu...php?language=1

Коментар

=Rudi= написа:
                                nai7 написа:
                                ...само дето се намира във Петрич,някой има ли идея колко ще ми излезе със доставка до Бургас
                                Ето калкулатор за тарифата на Еконт и Speedy. За Еконт "Тарифно тегло е действителното или общото обемно теглона всички колети от една пратка, като се таксува по-голямата величина.То се закръгля до цял килограм.Обемното тегло на пратката се изчислява по формулатаобща ширина, см Х дължина, см Х височина, см)/6000. кг " Малко труден вариант, но за друг не се сещам. Обърни внимание дали действителното или обемното тегло е по-голямо/ако можеш да претеглиш твоята врата/, защото се таксува по-голямата стойност.http://www.econt.com/page.php?page=calculator http://www.speedy.bg/calculate/calcu...php?language=1
                                Благодаря колега,ще ми вземат между 25 и 30 лв ако предположа че вратата тежи към 20 кг.

Коментар

Working...
                                X