meril написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Meril
-
meril написа:4 бр. нарязани гуми! Гледката беше страхотна тази сутрин! Фиата изглеждаше убийствено Ооооо забравих да спомена,че полицията НЕ реагира адекватно!FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Meril
perlsite написа:meril написа:4 бр. нарязани гуми! Гледката беше страхотна тази сутрин! Фиата изглеждаше убийствено Ооооо забравих да спомена,че полицията НЕ реагира адекватно!
Коментар
-
Оплакване - отново ни спряха телефоните заради неплатена сметка.Хвалба - Бравата от няколко дни е със зимни ботушки.Оплакване - мноо смотано време,не можахме да излезем навън.Хвалба - успях да поспя малко.Купили са ми последната книга на Коелю и то с отстъпка.Не съм я платила още.Получих една енциклопедийка на Рийдърс и сега ще трябва да плащаме и нея,на т’ва безпаричие.Краси, за Светла нема ли отделен някой лев?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Оплакване - отново ни спряха телефоните заради неплатена сметка.Хвалба - Бравата от няколко дни е със зимни ботушки.Оплакване - мноо смотано време,не можахме да излезем навън.Хвалба - успях да поспя малко.Купили са ми последната книга на Коелю и то с отстъпка.Не съм я платила още.Получих една енциклопедийка на Рийдърс и сега ще трябва да плащаме и нея,на т’ва безпаричие.Краси, за Светла нема ли отделен някой лев?
Коментар
-
Голямо оплакване - свършила е газта на Бравата и е останала на паркинга в Министерството.Сега единият Иван ще се лашка в градския трнаспорт, за да отиде да вземе другия Иван от градина.Навън вали сняг, а "дъртия" Иван е без връхна дреха,ужас! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_13"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Meril
-
Irka_fihi написа:Голямо оплакване - свършила е газта на Бравата и е останала на паркинга в Министерството.Сега единият Иван ще се лашка в градския трнаспорт, за да отиде да вземе другия Иван от градина.Навън вали сняг, а "дъртия" Иван е без връхна дреха,ужас! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_13Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Да се похваля намерих си пета врата за Бравата същия цвят като моята,понеже моята е бяла а колата ми е сива и куките на няколко пъти ми правеха проблем.Сега вместо да я боядисвам и да давам пари за майстор и боя направо ще сложа друга същия цвят.Дават ми я за 100 лв,само дето се намира във Петрич,някой има ли идея колко ще ми излезе със доставка до Бургас
Коментар
-
nai7 написа:...само дето се намира във Петрич,някой има ли идея колко ще ми излезе със доставка до Бургас
Коментар
-
=Rudi= написа:nai7 написа:...само дето се намира във Петрич,някой има ли идея колко ще ми излезе със доставка до Бургас
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар