mk2-83 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
-
Meril
Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 ..... Едвам се сдържам да не изям някой
Коментар
-
Meril
perlsite написа:meril написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 ..... Едвам се сдържам да не изям някой
Коментар
-
=Rudi= написа:mk2-83 написа:.... гражданска 141,37лв , Т.П. 45 |Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:=Rudi= написа:mk2-83 написа:.... гражданска 141,37лв , Т.П. 45 |
Коментар
-
Meril
4 бр. нарязани гуми! Гледката беше страхотна тази сутрин! Фиата изглеждаше убийствено Ооооо забравих да спомена,че полицията НЕ реагира адекватно!
Коментар
-
Meril
Коментар
-
Meril
Благодарна съм,че не ми откраднаха джантите.От две години им се точат.Ще взема да ги махна накрая.... Ето хваля се,оставили са ми джантите!
Коментар
-
Meril
zaprianovbg написа:Някой те е набелязал.......оплакването ще да ми е свързано с един нерешим засега проблем със запалванетоа да се похваля - не съм забравил как се играе футбол
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар