Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mk2-83 написа:
    .... гражданска 141,37лв , Т.П. 45 |
    Днес сключих ГО в Евроинс с включен преглед - 150 лв. Мареата е 1,9.Удобно е, защото предишната ми ГО беше като купих колата и прегледа беше при регистрацията. Сега пак ще минавам ГТП и ще ползвам отстъпката веднага. Попитай при вас няма ли такава оферта. Приемете го като хвалба, а колегата като съвет.

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 ..... Едвам се сдържам да не изям някой

Коментар

meril написа:
        Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 ..... Едвам се сдържам да не изям някой
        Ако е в преносният, романтичен смисъл, то мога да се самопредложа
        FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

perlsite написа:
          meril написа:
          Ако е в преносният, романтичен смисъл, то мога да се самопредложа
          Не,че не съм романтично настроена,ама тцъ...не е в този смисъл

Коментар

=Rudi= написа:
            mk2-83 написа:
            Днес сключих ГО в Евроинс с включен преглед - 150 лв. Мареата е 1,9.Удобно е, защото предишната ми ГО беше като купих колата и прегледа беше при регистрацията. Сега пак ще минавам ГТП и ще ползвам отстъпката веднага. Попитай при вас няма ли такава оферта. Приемете го като хвалба, а колегата като съвет.
            Това с отстъпките и с безплатния ГТП май отпадна вече колега, да не те изненадат неприятно както мен като отидах на место за прегледа
            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

meril написа:
              Не,че не съм романтично настроена,ама тцъ...не е в този смисъл
              В такъв случай опитай се да се въздържиш, не се насилвай Когато СИ настроена яденето ще е по-вкусно
              FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Хвалба: Жената купи чепици на Мареата, даже и ги монтира...Тъжба: Набарала е шоколад 1 метър от ХИТ и ич не ми се мисли тая вечер ...

Коментар

batproho написа:
                  =Rudi= написа:
                  mk2-83 написа:
                  Това с отстъпките и с безплатния ГТП май отпадна вече колега, да не те изненадат неприятно както мен като отидах на место за прегледа
                  Асолютно сигурно е! Плащаш само проверката на пожарогасителя. Познавам се отдавна с шефа - не би ме подхлъзнал!

Коментар

4 бр. нарязани гуми! Гледката беше страхотна тази сутрин! Фиата изглеждаше убийствено Ооооо забравих да спомена,че полицията НЕ реагира адекватно!

Коментар

meril написа:
                      4 бр. нарязани гуми! Гледката беше страхотна тази сутрин! Фиата изглеждаше убийствено Ооооо забравих да спомена,че полицията НЕ реагира адекватно!
                      колежке, хич не ти върви значи Беше ли нахлузила вече зимните
                      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Естествено,нови при това! Не стават за нищо! Върнах старите Yellow_Flash_Colorz_PDT_41

Коментар

meril написа:
                          Естествено,нови при това! Не стават за нищо! Върнах старите Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
                          **аси работата.. ръчичките да им изсъхнат на гадовете мръсни
                          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Благодарна съм,че не ми откраднаха джантите.От две години им се точат.Ще взема да ги махна накрая.... Ето хваля се,оставили са ми джантите!

Коментар

Някой те е набелязал.......оплакването ще да ми е свързано с един нерешим засега проблем със запалванетоа да се похваля - не съм забравил как се играе футбол

Коментар

zaprianovbg написа:
                                Някой те е набелязал.......оплакването ще да ми е свързано с един нерешим засега проблем със запалванетоа да се похваля - не съм забравил как се играе футбол
                                Защото съм неземна хубавица,та чак скърцам Извинявайте за иронията,реве ми се

Коментар

Working...
                                X