След като миналата Събота ми надраха цялата лява страна от фар до стоп, днес с помощта на полир машина и вездесъщите пасти на 3М следите не си личат, е почти де.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Да се похваля - Свалих стъклото от Новото Депо и го сложих на старото Валео. Свети 100 пъти по-добре.Да се оплача - Голямо дърво беше да го сглобя, че май малко се различават стъклата.Благодаря за телефонния жокер на колегата Airfan.
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Оплаквам се: Днешния ден ще го помня: В ранните часове ( около 5.30 часа)на новия ден жена ми ме събуди гледайки с широко отворени очи и аз панически я последвах: Проточния бойлер под мивката в кухнята ми течеше яко - беше наводнил цялото кухненско в, под и около него. Не бях се събудил и не вярвах на очите си. Спрях крана ( грижливо скътан зад шкафа ), разглобих бойлера и се оказа спукан пластмасов водосъдържател. Посегнах към чичко Гугъл за съвет, но йок - нямахме нет ( проблем на доставчика ). Решавам да отида до Бриколаж ( за лепила, фитинги и глупости ), а колата ми клекнала с мека гума. Смених я. Отивам в магазина - забравил съм си документите и парите съответно. Обратно в къщи - и гледам на входната врата на партера го няма патрона ( което ще рече, че не мога да си отворя вратата ). Натискам бутона на домофона - йок звънец, а моя телефон се зарежда в къщи - е няма такъв късмет - както и да е отвориха ми след време прекарано под терасите с надежда някой да ме види. Купих си от Бриколаж нипел ( да затворя кръга и да ползвам поне студената вода ). Прибирам се в къщи - нипела ( за парно, защото са ми такива връзките не става - някакъв друг чешит с резба 1/2", но с намалено вътрешно сечение ), айде пак до магазина и...среща с чичко Катаджия за рутинна проверка( разбра, защо ми е износена предната лява гума, която си беше резервната и не ме санкционира )...и вече не ми се продължава, защото деня още не е свършил. И като за капак - не ми спори нищо. Май ще си лягам по- рано.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Не по-рано, колега, ВЕДНАГА си лягай,че не знае какво още ще ти се случи! Дано утре денят ти да е страхотен за компенсация на днешния! :D
Да. Така ще направя. Отщя ми се и от ракии, и от мачове по ТВ, и от всичко ми се отщя. Преди малко се погледнах в огледалото...ами, че то и видът ми е измъчен вече...Ей, а като се замисля какви планове имахме за днешния ден. Е-ееехххх. Айде лека нощ. Заравям си главата, като щраус и стискам палци да заспя по-бързо...
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Днес купих задни накладки за фиат брава от магазина AXM auto-авточасти в Люлин Накладките са на някаква фирма "GE Brakes". Моля ако някой колега знае нещо за нея да пише.Цената на която ги купих е 46,90лв. Ето и снимки.
Коментар