Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

batproho написа:
    След като миналата Събота ми надраха цялата лява страна от фар до стоп, днес с помощта на полир машина и вездесъщите пасти на 3М следите не си личат, е почти де.
    И ти да почерпиш.

Коментар

Май си мераклия да се подквасиш подобаващо а ?
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
        Май си мераклия да се подквасиш подобаващо а ?
        А не понеже съм със колата,само сокчета или ч биричка.

Коментар

Е то 5-6 бири и оркестъра пак ще засвири
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Хваля се: вчера бях на Halloween Party. :D
            Виж бейби не сме глупаци,
            ние сме отбор от здравеняци.
            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Хваля се: снощи бях кум на една сватба
              FIAT Marea ex
              FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
              Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Бил си кум на сваТба

Коментар

Да се похваля - Свалих стъклото от Новото Депо и го сложих на старото Валео. Свети 100 пъти по-добре.Да се оплача - Голямо дърво беше да го сглобя, че май малко се различават стъклата.Благодаря за телефонния жокер на колегата Airfan.

Коментар

vital написа:
                    Бил си кум на сваТба
                    Бил съм кум на 3 сватби
                    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Оплаквам се: Днешния ден ще го помня: В ранните часове ( около 5.30 часа)на новия ден жена ми ме събуди гледайки с широко отворени очи и аз панически я последвах: Проточния бойлер под мивката в кухнята ми течеше яко - беше наводнил цялото кухненско в, под и около него. Не бях се събудил и не вярвах на очите си. Спрях крана ( грижливо скътан зад шкафа ), разглобих бойлера и се оказа спукан пластмасов водосъдържател. Посегнах към чичко Гугъл за съвет, но йок - нямахме нет ( проблем на доставчика ). Решавам да отида до Бриколаж ( за лепила, фитинги и глупости ), а колата ми клекнала с мека гума. Смених я. Отивам в магазина - забравил съм си документите и парите съответно. Обратно в къщи - и гледам на входната врата на партера го няма патрона ( което ще рече, че не мога да си отворя вратата ). Натискам бутона на домофона - йок звънец, а моя телефон се зарежда в къщи - е няма такъв късмет - както и да е отвориха ми след време прекарано под терасите с надежда някой да ме види. Купих си от Бриколаж нипел ( да затворя кръга и да ползвам поне студената вода ). Прибирам се в къщи - нипела ( за парно, защото са ми такива връзките не става - някакъв друг чешит с резба 1/2", но с намалено вътрешно сечение ), айде пак до магазина и...среща с чичко Катаджия за рутинна проверка( разбра, защо ми е износена предната лява гума, която си беше резервната и не ме санкционира )...и вече не ми се продължава, защото деня още не е свършил. И като за капак - не ми спори нищо. Май ще си лягам по- рано.
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Не по-рано, колега, ВЕДНАГА си лягай,че не знае какво още ще ти се случи! Дано утре денят ти да е страхотен за компенсация на днешния! :D
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                          Не по-рано, колега, ВЕДНАГА си лягай,че не знае какво още ще ти се случи! Дано утре денят ти да е страхотен за компенсация на днешния! :D
                          Да. Така ще направя. Отщя ми се и от ракии, и от мачове по ТВ, и от всичко ми се отщя. Преди малко се погледнах в огледалото...ами, че то и видът ми е измъчен вече...Ей, а като се замисля какви планове имахме за днешния ден. Е-ееехххх. Айде лека нощ. Заравям си главата, като щраус и стискам палци да заспя по-бързо...
                          A17DTС/S
                          Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Хайде лека колега и дано утрешния ден да е по-благосклонен към теб.

Коментар

Днес купих задни накладки за фиат брава от магазина AXM auto-авточасти в Люлин Накладките са на някаква фирма "GE Brakes". Моля ако някой колега знае нещо за нея да пише.Цената на която ги купих е 46,90лв. Ето и снимки.
                              Прикачени файлове

Коментар

да се оплача трябва да давам каско 260 лв , гражданска 141,37лв , Т.П. 45 лв , Стикери за застраховката 20 лв , а най-лошото е че имам спестени 200 лв

http://youtube.com/watch?v=1N3K944bWDA
                                http://www.youtube.com/watch?v=Y9ylII-chtA

Коментар

Working...
                                X