batproho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Май си мераклия да се подквасиш подобаващо а ?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Е то 5-6 бири и оркестъра пак ще засвириAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Хваля се: вчера бях на Halloween Party. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Оплаквам се: Днешния ден ще го помня: В ранните часове ( около 5.30 часа)на новия ден жена ми ме събуди гледайки с широко отворени очи и аз панически я последвах: Проточния бойлер под мивката в кухнята ми течеше яко - беше наводнил цялото кухненско в, под и около него. Не бях се събудил и не вярвах на очите си. Спрях крана ( грижливо скътан зад шкафа ), разглобих бойлера и се оказа спукан пластмасов водосъдържател. Посегнах към чичко Гугъл за съвет, но йок - нямахме нет ( проблем на доставчика ). Решавам да отида до Бриколаж ( за лепила, фитинги и глупости ), а колата ми клекнала с мека гума. Смених я. Отивам в магазина - забравил съм си документите и парите съответно. Обратно в къщи - и гледам на входната врата на партера го няма патрона ( което ще рече, че не мога да си отворя вратата ). Натискам бутона на домофона - йок звънец, а моя телефон се зарежда в къщи - е няма такъв късмет - както и да е отвориха ми след време прекарано под терасите с надежда някой да ме види. Купих си от Бриколаж нипел ( да затворя кръга и да ползвам поне студената вода ). Прибирам се в къщи - нипела ( за парно, защото са ми такива връзките не става - някакъв друг чешит с резба 1/2", но с намалено вътрешно сечение ), айде пак до магазина и...среща с чичко Катаджия за рутинна проверка( разбра, защо ми е износена предната лява гума, която си беше резервната и не ме санкционира )...и вече не ми се продължава, защото деня още не е свършил. И като за капак - не ми спори нищо. Май ще си лягам по- рано.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Irka_fihi написа:Не по-рано, колега, ВЕДНАГА си лягай,че не знае какво още ще ти се случи! Дано утре денят ти да е страхотен за компенсация на днешния! :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Хайде лека колега и дано утрешния ден да е по-благосклонен към теб.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар