Хвалба:От днес вече съм на нов интернет доставчик (няма да казвам кой за да не се счете за реклама) .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Хваля се: утре се прибирам. Писна ми тая София.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
reter написа:да се похваля: на път съм да стана първия ремонтирал радиаторчето на парнотоAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
оплакване,свиха ми тасовете, писна ми вече от българска дивотия,ако има някой тасове на безценица да пише на бедното циганче,че нови не ми се взимат...аман от тъпотия,що за тъпня е тасове да седнеш да крадеш и то само трите,четвъртия щото е различен и по трудно се сваля не го взелиex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:оплакване,свиха ми тасовете, писна ми вече от българска дивотия,ако има някой тасове на безценица да пише на бедното циганче,че нови не ми се взимат...аман от тъпотия,що за тъпня е тасове да седнеш да крадеш и то само трите,четвъртия щото е различен и по трудно се сваля не го взелиThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Хваля се: най-сетне излезна Football Manager 2010. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
След като миналата Събота ми надраха цялата лява страна от фар до стоп, днес с помощта на полир машина и вездесъщите пасти на 3М следите не си личат, е почти де.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар