Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване: вече има един жълт Фиат на пътя по-малко...
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
      Въй... Какво стана?
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Оплакване: събота и неделя учих... неска 2-ка по информатика
        Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
        Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
        Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

Оплаквам се: Кофти ден.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Оплаквам се: утре пак сам на лекции.
            Виж бейби не сме глупаци,
            ние сме отбор от здравеняци.
            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Да ви имам проблемите на всичките учащи.На лекции били аз се чудя къде е тоя и оня.Имам в подчинение малко под 100 човеци.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

SokOtPraskova написа:
                Неееее

Коментар

Оплаквам се: Понеделнишки ми тръгна пак кофти. Сега , ако цялата седмица е такава няма да ми е много Гот....
                  There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Голямо оплакване: 50 минути висях в задръстване на околовръстното при Драгалевци. Някой беше писал май, но кой да слуша Младост - Овча купел - час и половина. На връщане 10-15 мин.
                    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

simeon3000 написа:
                      Голямо оплакване: 50 минути висях в задръстване на околовръстното при Драгалевци. Някой беше писал май, но кой да слуша Младост - Овча купел - час и половина. На връщане 10-15 мин.
                      Да, вчера беше ужасно! Тази сутрин за голяма изненада нямаше почти никой... Бях се заредила с огромно търпение, ама ще си го запазя за довечера.
                      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Забравих вчера да се обадя на приятелка за рож.ден. - оплакванеЧудя се дали да не й звънна днес.
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                          Забравих вчера да се обадя на приятелка за рож.ден. - оплакванеЧудя се дали да не й звънна днес.
                          по-добре късно отколкото никога. звънни и са направи на луда, честити й, а ако ти каже ма тои беше вчера и кажи е нали днес бе на 26-ти.
                          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Няма да мине номерът, тя знае ,че помня като слон рождени дни,още повече,че нейният е на Димитровден. Оплакване - пак са трили мои постове! Хвалба - днес ми е полов ден - зае..ла съм всяк’ва работа!
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Айде и аз да се похваля.Преди 30 минути се простих с 200 лева.Най-накрая ми се обадиха за зимните гуми че ще пристигнат в петък или понеделник.Искаха капаро 200 лева.И да се оплача,на неделната среща на форума си затрих фотоапарата.Направи едни каскади по обектив.Искат ми 50 лева за ремонт и се чудя дали да го правя или да си купя новичък.Ама като се има предвид че бях дал 300 лева за този и как си отиде за миг,не ми се дават пак такива пари за апарат.Миличкия 2,5 години къде ли не е ходил и що снимки ми е направил.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

И аз да се похваля - вече Дедъра е с нов новеничък акумулатор.Стария обаче не е пенсиониран, качи се на Опела... така че и двете коли са готови за зимата

Коментар

Working...
                                X