Оплакване: вече има един жълт Фиат на пътя по-малко...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се: утре пак сам на лекции.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Оплаквам се: Понеделнишки ми тръгна пак кофти. Сега , ако цялата седмица е такава няма да ми е много Гот....There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
simeon3000 написа:Голямо оплакване: 50 минути висях в задръстване на околовръстното при Драгалевци. Някой беше писал май, но кой да слуша Младост - Овча купел - час и половина. На връщане 10-15 мин.Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Irka_fihi написа:Забравих вчера да се обадя на приятелка за рож.ден. - оплакванеЧудя се дали да не й звънна днес.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Айде и аз да се похваля.Преди 30 минути се простих с 200 лева.Най-накрая ми се обадиха за зимните гуми че ще пристигнат в петък или понеделник.Искаха капаро 200 лева.И да се оплача,на неделната среща на форума си затрих фотоапарата.Направи едни каскади по обектив.Искат ми 50 лева за ремонт и се чудя дали да го правя или да си купя новичък.Ама като се има предвид че бях дал 300 лева за този и как си отиде за миг,не ми се дават пак такива пари за апарат.Миличкия 2,5 години къде ли не е ходил и що снимки ми е направил.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар