Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

iee написа:
    Princo написа:
    Да се похваляяяяя :P Днес ми дойде суитчерчето на фиат :P
    Колега, как е като качество и изработка? Чудя се и аз дали да не си поръчам......
    Добре е. :P Поръчвай смело.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Изметох си гаража! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

проблем с коланите

Здравеите , имам един проблем и се надявам да ми помогнете . На скоро ударих моята Marea 1.8 16v модел 1997и от тогава коланите се запечатиха . Как да се справя с този проблем .Могат ли да се оправят тези колани или трябва да се сменят . И от каде да намеря нови ако ще трябва да ги сменя . Благодаря ви .

Коментар

Оплакване:Повече от година от както имам Бравото оцеля в градската джунгла без някой да го надере с ключ на паркинга примерно а днес в едно близко до Бургас село (Извор) някой тъп и задръстен селяк го е надрал с ключ ли с отверка ли от фар до стоп буквално по цялата дължина на автомобила.А бях паркирал плътно до бордюра така че спокойно две коли да се разминат но уви явно завистта че и аз не съм с Голф, Вектра или Астра е надделяла.Скапани задръстени селяндури.Направо ми се плаче, колкото и смешно да прозвучи на някой.п.с. да ме извинят колегите които живеят по селата ама си е така, отивам за малко и ми е....т майката направо.
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Оплаквам се: пак трябва да сменявам маслото.
            Виж бейби не сме глупаци,
            ние сме отбор от здравеняци.
            Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
            така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
            http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Хоп, пост номер 2000
              N.Y. State of Mind

Коментар

Оплаквам се: трябва да сменям масло,ролки,ремъци,накладки предни и задни евентуално,свещи,горивен филтър и въздущен филтър. Незнам дали като я вкарам в бокса няма да излезе нещо и по окачването за смяна.
                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                Ex.Opel Astra

Коментар

Уфф..то си е за оплакване...днес-пак на изпит !!! ...мразя го това "сесийно време" !!!
                  животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

zdraveite predi nqkoko dena si vzeh kola fiat marea 16i 16v 97 godinai razbrah 4e nqma peta skorost.ineresuvame dali nqkoi znae kak se zglobqva i ako da dami isprati snimki ili 4arteji mersi predvaritelnoКолега, в този форум писането на кирилица е задължително.Модераторски екип на FIAT форум.

Коментар

Да се похваля: днес се разходих до Търново Много отдавна не ми се беше случвало....Пътуването беше супер, Алфетката се държа много добреДа се оплача: вече се бях прибрал във Варна и един младеж с Cadillac Escalade ми натри носа Обачее сега погледнах, то това нещо е 6,2 литра Значи трябва да съм доволен, че изобщо успях да го видя :D
                      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

марейката нещо се умори,маи е някакьв вакумен авансов регулатор,поне така ми казаха.Някой да знае нещо по вапроса
                        фиат Мареа 1.8 комби

Коментар

оплакване - вече 2 седмици пунтото ми е в Мърчаево да му оправят скоростната кутия и вече откачам без него
                          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Оплаквам се:отново е понеделник
                            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Оплакване - на 23.10 брат ми трябваше да навърши 34години... Светкос,моля те, не пиши нищо по този повод! Хвалба - разходихме се до "село" през почивните дни.Оплакване - скапана съм и апартаментът е с главата надолу.Умирам за сън!Мнение - 1400. Хвалба.
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Ирка, съжалявам! Хваля се: Обичам да слушам чалга даже довечера съм на студентско поп-фолк парти и ще изкъртя бара!

Коментар

Working...
                                X