Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Грам! Само вкъщи съм си стояла,пък като студентка - от квартирата на лекции и обратно.Аааа,и до библиотеката - ама т’ва сериозно,много време киснех там.Но пък ми беше интересно и го правех с голямо удоволствие. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Вземах си първия изпит положително

Коментар

Irka_fihi написа:
        Грам! Само вкъщи съм си стояла,пък като студентка - от квартирата на лекции и обратно.Аааа,и до библиотеката - ама т’ва сериозно,много време киснех там.Но пък ми беше интересно и го правех с голямо удоволствие. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
        нИ тЪЙ срам! 900 мнения :D
        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Ей, да се оплача и аз от няколко неща!Сутринта тръгвам към университета и някакъв лумпен ми пресича пътя пред блока, аз идвам от завой и добре, че не бях чак с такава скорост, каквато позволява. Спирачки!!! Разбрах какво предимство е АБС-ът! А преди това гледам колата на един комшния - челно се е целнал някъде и си викам, добре е, май не е пострадал. После тръгвам към университета - имаме специалност. В края на часа трябва да посочи 3-ма души, които да подготвят по нещо за другия час - четвъртък. Е, лошо няма да бях сред тях, даже мислех и сам да поискам, но получих двойна задача за разлика от колегите. Шанс, както се казва! И накрая - на работа съм! Какво повече от това. О, щях да пропусна, не е последно! Довечера трябва да пиша есе за едно от шестте качества на спортния мениджър, а срокът е утре! Май не трябва да спя, за да си върша работите навреме и да има буферни зони за реакция. Ама шанс, а такъв засега няма! Айде живи и здрави! Карам си фиат и не ме е яд!
          NOW: ???
          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

coolboby написа:
            Вземах си първия изпит положително
            Бравос,ти си наш’та гордост! Ама го взе или ти го дадоха? К’о стана с кашкавала в крайна сметка?
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Реферата влияе върху оценката от изпита. резултата е "Мн.Добър"

Коментар

Оплаквам се: умирам от студ, тва парно никакво го няма.
                Виж бейби не сме глупаци,
                ние сме отбор от здравеняци.
                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Оплаквам се: Нещо не си чувам перката да върти!
                  CSI in the CAR !!!
                  Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

Оплаквам се:Паднах от мотора т.е. ме метна като разярен кон.Натъртен съм ама ще се оправя скоро лошото е ,че куцам видимо.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Кофти, оправяй се.На мотор не се качвам, нито да ме возят, нито да го карам.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се:опитах се да защитя всички колеги които сменят гумите си според сезона-съответно сега е време за зимните,но една колежка от Варна владееща чудновати техники от Скандинавия,карала с летните си гуменки и нямала проблеми в снега.Колежката познайте от 1ия път коя е Е.........еОплаквам се:МОДЕЛИЕР ме предупреди заради това
                        Marea HLX 147ps

Коментар

Gofi написа:
                          Хваля се:опитах се да защитя всички колеги които сменят гумите си според сезона-съответно сега е време за зимните,но една колежка от Варна владееща чудновати техники от Скандинавия,карала с летните си гуменки и нямала проблеми в снега.Колежката познайте от 1ия път коя е Е.........еОплаквам се:МОДЕЛИЕР ме предупреди заради това
                          Е и Колежката веднъж е предупреждавана.
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Хваля се: Днес се ошляпах със служебната в един бус на DHL ...
                            There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Оплаквам се: в четвъртак вечерта си поръчах суитчера на Фиат и още не е пристигнал.Това незнам за хвалене или оплакване е ама си платих Каското за другата година. Марейката пак ще се пребоядисва на части.
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                                Оплаквам се: в четвъртак вечерта си поръчах суитчера на Фиат и още не е пристигнал.Това незнам за хвалене или оплакване е ама си платих Каското за другата година. Марейката пак ще се пребоядисва на части.
                                Споко,и аз го поръчах в четвъртък вечерта.Сигурно до ден-два ще пристигне.
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X