Грам! Само вкъщи съм си стояла,пък като студентка - от квартирата на лекции и обратно.Аааа,и до библиотеката - ама т’ва сериозно,много време киснех там.Но пък ми беше интересно и го правех с голямо удоволствие. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Irka_fihi написа:Грам! Само вкъщи съм си стояла,пък като студентка - от квартирата на лекции и обратно.Аааа,и до библиотеката - ама т’ва сериозно,много време киснех там.Но пък ми беше интересно и го правех с голямо удоволствие. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Ей, да се оплача и аз от няколко неща!Сутринта тръгвам към университета и някакъв лумпен ми пресича пътя пред блока, аз идвам от завой и добре, че не бях чак с такава скорост, каквато позволява. Спирачки!!! Разбрах какво предимство е АБС-ът! А преди това гледам колата на един комшния - челно се е целнал някъде и си викам, добре е, май не е пострадал. После тръгвам към университета - имаме специалност. В края на часа трябва да посочи 3-ма души, които да подготвят по нещо за другия час - четвъртък. Е, лошо няма да бях сред тях, даже мислех и сам да поискам, но получих двойна задача за разлика от колегите. Шанс, както се казва! И накрая - на работа съм! Какво повече от това. О, щях да пропусна, не е последно! Довечера трябва да пиша есе за едно от шестте качества на спортния мениджър, а срокът е утре! Май не трябва да спя, за да си върша работите навреме и да има буферни зони за реакция. Ама шанс, а такъв засега няма! Айде живи и здрави! Карам си фиат и не ме е яд!NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Оплаквам се: умирам от студ, тва парно никакво го няма.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Оплаквам се: Нещо не си чувам перката да върти!CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
Хваля се:опитах се да защитя всички колеги които сменят гумите си според сезона-съответно сега е време за зимните,но една колежка от Варна владееща чудновати техники от Скандинавия,карала с летните си гуменки и нямала проблеми в снега.Колежката познайте от 1ия път коя е Е.........еОплаквам се:МОДЕЛИЕР ме предупреди заради товаMarea HLX 147ps
Коментар
-
Gofi написа:Хваля се:опитах се да защитя всички колеги които сменят гумите си според сезона-съответно сега е време за зимните,но една колежка от Варна владееща чудновати техники от Скандинавия,карала с летните си гуменки и нямала проблеми в снега.Колежката познайте от 1ия път коя е Е.........еОплаквам се:МОДЕЛИЕР ме предупреди заради товаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
z_sutrov написа:Оплаквам се: в четвъртак вечерта си поръчах суитчера на Фиат и още не е пристигнал.Това незнам за хвалене или оплакване е ама си платих Каското за другата година. Марейката пак ще се пребоядисва на части.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар