Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
floks
ха ирка що се оплакваш аз виждам два плюса1. ще си будна за нощната 2. някай и друг кг. ще изчезне да се похваля с нови ботушки съм
Коментар
-
rosi написа:ха ирка що се оплакваш аз виждам два плюса1. ще си будна за нощната 2. някай и друг кг. ще изчезне да се похваля с нови ботушки съмAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Днес си взех колата от ремонт, бяха ми ударили врата до шофьора. Зарадвах се, че вече мога да си карам колата, но като паркирах пред вкъщи, пробвах да заключа колата от към ремонтираната вече врата и се оказа, че от тази страна не може нито да се отключва нито да се заключва. Изнервих се, запретнах ръкави, свалих кората и видях, че майстора не е сложил лостчето за заключване. Пробвах се да го сложа, ама е на много шибано място, и тогава ми светна лампата "Аха, ето защо не си ми сложил тоя лост". След около час и трийсет минути мъчение и псуване му хванах цаката. Вече ми се заключва и отключва вратата и всичко е океу.Минах днес преглед, направих си и нова гражданска ( пак са ги вдигнали - за мойта брава 1.9 дизел - 177 лева, миналата година платих 140 лв)
Коментар
-
Оплаквам се: Тая криза почна да ми лази по нервичките. Пък по телевизора казаха , че следващите шест месеца в милата ни родина , щяло вече да се усети.There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
ktborisov написа:...... щяло вече да се усети.
Коментар
-
=Rudi= написа:ktborisov написа:...... щяло вече да се усети.There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
Meril
-
reter написа:забравих да се оплача. Бях до 3 часа на рожден ден, а сега съм на работа"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:reter написа:забравих да се оплача. Бях до 3 часа на рожден ден, а сега съм на работаFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар