Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    Оплакване - болна съм и от тая температура не моа да спя...
    Нурофен СтопКолд 3пъти по 1 след ядене

Коментар

То хубаво,ама май не мога да го пия... карам само на чайове,мед и лимони.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

ха ирка що се оплакваш аз виждам два плюса1. ще си будна за нощната 2. някай и друг кг. ще изчезне да се похваля с нови ботушки съм

Коментар

rosi написа:
          ха ирка що се оплакваш аз виждам два плюса1. ще си будна за нощната 2. някай и друг кг. ще изчезне да се похваля с нови ботушки съм
          Ха честито, със здраве да си потропваш с тях .
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Днес си взех колата от ремонт, бяха ми ударили врата до шофьора. Зарадвах се, че вече мога да си карам колата, но като паркирах пред вкъщи, пробвах да заключа колата от към ремонтираната вече врата и се оказа, че от тази страна не може нито да се отключва нито да се заключва. Изнервих се, запретнах ръкави, свалих кората и видях, че майстора не е сложил лостчето за заключване. Пробвах се да го сложа, ама е на много шибано място, и тогава ми светна лампата "Аха, ето защо не си ми сложил тоя лост". След около час и трийсет минути мъчение и псуване му хванах цаката. Вече ми се заключва и отключва вратата и всичко е океу.Минах днес преглед, направих си и нова гражданска ( пак са ги вдигнали - за мойта брава 1.9 дизел - 177 лева, миналата година платих 140 лв)

Коментар

влязох в петък по тъмно в една дупка около 10-12 см. дълбока с 90-100 км.ч. ... 2 криви джанти отдясно....а познайте - фаля ли се или се оплаквам...
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Оплаквам се: Тая криза почна да ми лази по нервичките. Пък по телевизора казаха , че следващите шест месеца в милата ни родина , щяло вече да се усети.
                There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

ktborisov написа:
                  ...... щяло вече да се усети.
                  Кое-влошаването или подобрението? Оплаквам се-асфалтират пътя Силистра-Русе и такива ръбове са оставили при заливането-може да излетиш при удар или най-малкото да си попилееш джантите и гумите, особено ако се разминаваш с друга кола и не можеш да ги избегнеш с маневра в насрещното. Дано ги оправят по-бързо

Коментар

=Rudi= написа:
                    ktborisov написа:
                    ...... щяло вече да се усети.
                    Кое-влошаването или подобрението? Оплаквам се-асфалтират пътя Силистра-Русе и такива ръбове са оставили при заливането-може да излетиш при удар или най-малкото да си попилееш джантите и гумите, особено ако се разминаваш с друга кола и не можеш да ги избегнеш с маневра в насрещното. Дано ги оправят по-бързо
                    Влошаването колега...влошаването..
                    There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

искам да се оплача.. ама много: Разглобявах си радиаторчето на парното.. само който го е сменял знае колко тежко е това. Днес направо съм като препариран, немоа мръдна
                      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Оплаквам се...нямам глас

Коментар

забравих да се оплача. Бях до 3 часа на рожден ден, а сега съм на работа

Коментар

meril написа:
                            Оплаквам се...нямам глас
                            Свиркай си и пиши, щот тука и да викаш-никой не те чува! Скорошно оздравяване!

Коментар

reter написа:
                              Ееех,вие младежта,живот си живеете,купони,рождени дни,Бръшлян-и... живи да ви ожали човек! Пък аз отново 2 дни не съм мърдала от нас. И от съседите да се оплача - подали молба за спиране на парното и сега ще се спасяваме поединично с духалки. Да им е честито на Енергото!
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                                reter написа:
                                Ееех,вие младежта,живот си живеете,купони,рождени дни,Бръшлян-и... живи да ви ожали човек! Пък аз отново 2 дни не съм мърдала от нас.
                                еее.. ти не си ходила ли

Коментар

Working...
                                X