Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Платих си данъка - оплаквам се.Веднъж годишно е само - хваля се.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

2 дни не съм си подавала носа навън - времето не е за жени! Хвалба - остават още 9кг. до заветните 65!!!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Хвалба:Отпуската е хубаво нещо .Оплакване:В края на седмицата свършва обаче.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Здравейте и от мен,макар че съм новак все още в този форум.........Да се похваля,продадох си Фронтерата. :D Да се оплача ли и аз незнам,мъка,мъка.Нямам си кола.
          Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
          Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.

Коментар

Оплаквам се! На мен няма ли някой да ми сбъдне такава мечта

Коментар

оплаквам се: Мн тъпи спамерчета се навъдиха в промишлени количества в тоя форум! Много ме дразнят безсмислените им мнения, с които не казват нищо. Абе да няма някакъв конкус, кой ще натрупа най-много мнения за най малко време?!?!?!
              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                оплаквам се: Мн тъпи спамерчета се навъдиха в промишлени количества в тоя форум! Много ме дразнят безсмислените им мнения, с които не казват нищо. Абе да няма някакъв конкус, кой ще натрупа най-много мнения за най малко време?!?!?!
                Колега,кой имаш впредвид,че явно за мене става въпрос?Извини ме,ама не съм спамер,регистрирах се в този форум,защото си харесах едно Палио,така че ако това означава за тебе спам,да ме извиняваш..........така ли се отнасяте със ново регистрираните хора????????????

Коментар

Не е за теб За мен е На теб добре дошъл

Коментар

meril написа:
                    Абе незнам,ама някак си ме дразни това,не искам да се отнасят така,дали с мене или с някой друг,не е хубаво така,няма значение кой,кого,все пак е форум.надявам се да остана с добри впечатления тук.

Коментар

Това е най-добрия форум И мен никой не ме посрещна,така,че отново добре дошъл и се усмихвай

Коментар

kameloot написа:
                        meril написа:
                        Абе незнам,ама някак си ме дразни това,не искам да се отнасят така,дали с мене или с някой друг,не е хубаво така,няма значение кой,кого,все пак е форум.надявам се да остана с добри впечатления тук.
                        приятел, изобщо нямах предвид теб, на теб мога само да ти кажа: Добре дошъл в форума. Точно това си е тема за спам, а аз говоря за хора които спамят във всички останали теми

Коментар

reter написа:
                          приятел, изобщо нямах предвид теб, на теб мога само да ти кажа: Добре дошъл в форума. Точно това си е тема за спам, а аз говоря за хора които спамят във всички останали теми
                          А ся кажи с ръка на сърцето, че никога не си спамил във форума. Остави хората да казват каквото искат, пък има едно богоизбрани да раздават шамари.Да се похваля - днес е слънчево и топло. :D
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

reter написа:
                            kameloot написа:
                            meril написа:
                            Дано сте прав за това.

Коментар

meril написа:
                              айде сега пък за теб. стига глупости Вие (жените) сте дифицит в нашия форум и за това сте нашите талисманчета.Наистина в поста си имах предвид определен човек, но той ще се сети най-добре че за него става въпрос то това да направиш 2000+++ мнения за 2 месеца не е работа и то една смислена приказка да не си казал. Написах го в тази тема, за да се оплача, а не защото някой в тази тема ме дразни.

Коментар

ele написа:
                                reter написа:
                                А ся кажи с ръка на сърцето, че никога не си спамил във форума. Остави хората да казват каквото искат, пък има едно богоизбрани да раздават шамари.Да се похваля - днес е слънчево и топло. :D
                                Честито! Аз днес след плуване видях първите снежинки. И не ми стана много добре, защото колата не е готова за зимата, а тя чука ли чука на вратата. Даже може да нахлуе, като следя какво става из Европа.
                                NOW: ???
                                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Working...
                                X