Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От какво Ирка?

Коментар

От безочие. Шегичка.Ще й махат жлъчката. Аз знаех отдавна,че се кани,но не знаех,че е избрала утрешния ден.Ако не бях се обадила,нямаше и да ми каже.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Да се похваля: Басчето ми е готово, и свири доста приличноДа се оплача: Пак съм на работа, стоял съм 33 минути и вече искам да си ходя!
        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
          Да се похваля: Басчето ми е готово, и свири доста приличноДа се оплача: Пак съм на работа, стоял съм 33 минути и вече искам да си ходя!
          Радвай се, че имаш работа в тия тежки времена
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

И аз да се похваля.Изкарахме страхотно на рождения ден в Бръшлян.Добра компания,много веселба,много ядене и пиене.На другия ден си спретнахме разходка из Странджа планина.Първо отскочихме до село Стоилово да им покажем на момите що е то бара и как се перът килимите и китениците на нея,от там отскочихме до красивия водопад намиращ се наблизо,последва и посещение на лековитото аязмо и туристически информационен център намиращи се над град Малко Търново.От там се разкрива гледка към целия град и голяма част от Странджа.Посетихме и историческия музей в града който е в списъка на 100 национални туристически обекта.От там се отправихме за китното село Младежко прочуто със извора на река Младежка и пещера Младежка.Ден изпълнен с приятни емоции и завършил със много добра среща на Фиат форум в Бургас на която имахме и гости от Ямбол. :D :D :DПП.Повече снимки в албума ми. :D
            Прикачени файлове
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

мн арно бе.. третата снимка от доло на горе направо изпълва
              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Хвалба: с ново басче съм .
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Да се оплача: Една хонда спря в моето типо, а каското ми свърши миналия месец.Да се похваля: Няма пострадали, а колата е само с поожулена броня и малко чужда боя.
                  Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                  Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                  -------------------------------------------------------------

Коментар

meril написа:
                    reter написа:
                    meril написа:
                    Тъпо ми е....
                    ставаме двамата
                    Поне няма да ми е самотно
                    D пък можеш и пари да изрънчиш от човечеца.. :D ...като във всички други сайтове! :D :D :D :D :D

Коментар

Да се оплача: вятърът обърна почти на обратно шофьорската врата на пунтото преди малко, добре че се спря в съседната кола (която за мой късмет е от типа "за Надин") и сега ръбът на вратата е изкривен и хлътнал навътреДа се оплача: каското ми изтече преди една седмица и не съм правила ново
                      Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

И аз искам да се оплача от тва скапано време. Днес умрях от студ.
                        Виж бейби не сме глупаци,
                        ние сме отбор от здравеняци.
                        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Тъпо ми ееееееее

Коментар

Оплаквам се: Болен съм, уффф

Коментар

Хваля се: Сега пийнах едно чайче на работа и след малко трябва да потеглям към булката. :D :D
                              NOW: ???
                              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Оплаквам се - няма ток от повече от час
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X