E няма как д ане се похваля ))))))))) друга брава с тази броня досега не съм виждал...д ане кажа че друга брава с 16’’ 7j джанти и броня абарт и подлакътници вътре дай боже след време кожа и т.н.т.н.т.н. просто съм много горд утре ще я нащтракам на светло че сега нямаше времеи ще я видите по хубаво ама е страшна лъскарка a на живо ако знаете кАК лъщи и колко яко изглежда с новата броня...уникална е мамка му и е само моя остава само да намеря начин да си пригодя халогените и да ги монтирам :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Aз искам да е понеделник.kiselo, тая кола не става за каране,бре! Сложи я във витрина и само си я гледай (и й се радвай)! Оплакване - днес е много напрегнат,натоварен и изнервен ден. На тази дата баща ми трябваше да навърши 60 години. Yellow_Flash_Colorz_PDT_41"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:На тази дата баща ми трябваше да навърши 60 години. Yellow_Flash_Colorz_PDT_41NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
floks
Коментар
-
Или просто шегата му е малко плоска.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колега, kiselo много ти е готина колицата Оплаквам се: Искам и аз черни зарчетаааThere is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
Като е тръгнало на хвалене нека се похваля . Вчера и днеска направих един преход Ловеч-В.Търново -Габрово -Севлиево и пак до Ловеч . Средния разход отчетен на компютъра е 4.6л при скорост 80-90км почти с такава съм карал целия път .Това може само да ме радва Така че браво на Стилото 1.9JTD. :D :D :D
Коментар
-
Да се оплача от кофтия ден:Първо най-тъпанарски си охаках долната страна на маската в един камък-> резултата е че вече не е само пукната а е и изкривена и при пълен десен гумата стърже в подкалника.А сега преди 15-на минути единия лагер на пералнята взе да стърже здраво. Хайде да свършва неделята че не смея да стана от диванчето вече.Brava 1.6 ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар