Мен пък някои камион ми е забърсъл предната врата на работа,поне да се беше обадил зада може да се оправя с застрахователя.И мен ме удрят само на едно и също място,винаги от дястната срана на колата,само че сега ще трябва да се сменя цялата врата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
petio4528 написа:Мен пък някои камион ми е забърсъл предната врата на работа,поне да се беше обадил зада може да се оправя с застрахователя.И мен ме удрят само на едно и също място,винаги от дястната срана на колата,само че сега ще трябва да се сменя цялата врата.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
На мен задната врата ми е леко модефицирана от неизвестен изпълнител. Имам 2 вдлъбнатини които не са от ожулване! Прекалено перфектни са подяволите! По мое мнение са умишлени ей така за гаврата с моя Пунтак!P.S. -> Ако го набарам въпросния извършител много ще го возя на капака с ожулени зъбки!!!!CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
z_sutrov написа:petio4528 написа:Мен пък някои камион ми е забърсъл предната врата на работа,поне да се беше обадил зада може да се оправя с застрахователя.И мен ме удрят само на едно и също място,винаги от дястната срана на колата,само че сега ще трябва да се сменя цялата врата."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Да се оплача: Сутрин изобщо не ми се става, като знам, че трябва да ходя на работа...особено пък днес Да се похваля: Вчера вечерта съвсем случайно открих, че Пунто-то ми има опцията "Follow me home" :D , а онзи ден като валеше - че като са включени чистачките, при включване на задна скорост, задната чистачка се включва автоматично . Не са кой знае какви екстри, ама ми стана много готино.SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
damianoff написа:Да се оплача: Сутрин изобщо не ми се става, като знам, че трябва да ходя на работа...особено пък днес Да се похваля: Вчера вечерта съвсем случайно открих, че Пунто-то ми има опцията "Follow me home" :D , а онзи ден като валеше - че като са включени чистачките, при включване на задна скорост, задната чистачка се включва автоматично . Не са кой знае какви екстри, ама ми стана много готино.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Meril
-
meril написа:Отвратителен денBravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
i4kin написа:meril написа:Отвратителен денThere is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
damianoff написа:Днес хич и не се оплаквам - петък е любимия ми ден (сигурно както и на всички останали, които не работят през уйкенда)Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
И аз да си се оплача от цената на Пропан-бутана с пловдивско доколкото видях сутринта беше 1.02лв/л ах тези кожудери!!! Искам си както когато си купих бравока 72-73 ст/л !!!!!with SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Meril
Реклама
Collapse
Коментар