Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мен пък някои камион ми е забърсъл предната врата на работа,поне да се беше обадил зада може да се оправя с застрахователя.И мен ме удрят само на едно и също място,винаги от дястната срана на колата,само че сега ще трябва да се сменя цялата врата.
    ex. punto elx 1.2i
    Lancia Libra 1.6

Коментар

petio4528 написа:
      Мен пък някои камион ми е забърсъл предната врата на работа,поне да се беше обадил зада може да се оправя с застрахователя.И мен ме удрят само на едно и също място,винаги от дястната срана на колата,само че сега ще трябва да се сменя цялата врата.
      Добре дощъл в отбора.А за оплакването: ДЗИ май ще се пробват да се откажат от мене след 4 щети за 1 год. и то все на паркинг за сума около 1600лв. Ама аз съм тъп и упорит и няма да се откажа от тях. Днеска ходих да се покарам малко в офиса им поне да ми олекне.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

На мен задната врата ми е леко модефицирана от неизвестен изпълнител. Имам 2 вдлъбнатини които не са от ожулване! Прекалено перфектни са подяволите! По мое мнение са умишлени ей така за гаврата с моя Пунтак!P.S. -> Ако го набарам въпросния извършител много ще го возя на капака с ожулени зъбки!!!!
        CSI in the CAR !!!
        Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

z_sutrov написа:
          petio4528 написа:
          Добре дощъл в отбора.А за оплакването: ДЗИ май ще се пробват да се откажат от мене след 4 щети за 1 год. и то все на паркинг за сума около 1600лв. Ама аз съм тъп и упорит и няма да се откажа от тях. Днеска ходих да се покарам малко в офиса им поне да ми олекне.
          Готово ли ти е сичко за сватбата,та одиш да се занимаваш с глупости? Оплакване - преядох тая вечер.Хвалба - видях се с приятелка,която месец не бях виждала,а живее 3-4 входа по-надолу!
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Да се оплача: Сутрин изобщо не ми се става, като знам, че трябва да ходя на работа...особено пък днес Да се похваля: Вчера вечерта съвсем случайно открих, че Пунто-то ми има опцията "Follow me home" :D , а онзи ден като валеше - че като са включени чистачките, при включване на задна скорост, задната чистачка се включва автоматично . Не са кой знае какви екстри, ама ми стана много готино.
            SKODA 105L '78
            PUNTO 1.2 MPI ELX '94
            FIAT 126p '89
            TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
            GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

damianoff написа:
              Да се оплача: Сутрин изобщо не ми се става, като знам, че трябва да ходя на работа...особено пък днес Да се похваля: Вчера вечерта съвсем случайно открих, че Пунто-то ми има опцията "Follow me home" :D , а онзи ден като валеше - че като са включени чистачките, при включване на задна скорост, задната чистачка се включва автоматично . Не са кой знае какви екстри, ама ми стана много готино.
              "не е кой знае какво" но за сметка на това са много такива гъзарийки.Да се оплача: CD-то ми за колата ще е готово чак в събота (поне по тяхни думи де) и вече изперквам без музика в колата. Намерих му лесното аз де - пускам си музика от GSM-а
              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Оплаквам се: Още преди време Явор Митев, когато си купи Линеа-та ми показа на живо, че задните мигачи на Линеа-та са отвратително малки.Днес се обедих в това. Щях да вляза в една Линеа отзад... не й видях мигача.

Коментар

Отвратителен ден

Коментар

meril написа:
                    Отвратителен ден
                    И аз така.. ебати каръшката седмица...
                    There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

meril написа:
                      Отвратителен ден
                      Абсолютно съгласен...Днес някой/някоя се е отбелязал в десния ми заден калник(Точно до пасажерската врата)..Мамичката му мр*сна!!...Айде сега пак разправий със застрахователи!!
                      Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                      Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

i4kin написа:
                        meril написа:
                        Отвратителен ден
                        Абсолютно съгласен...Днес някой/някоя се е отбелязал в десния ми заден калник(Точно до пасажерската врата)..Мамичката му мр*сна!!...Айде сега пак разправий със застрахователи!!
                        Ех, значиии. Тия наще коли от такива глупости заприличаха на войнишки каски. Моето решение: слагаме по едно гребло като на снегорините и като стигнеш в центъра " Бам Бам" първа , задна и изреваш боклука. П.С. И да се оплача първи за деня.... СПИ МИ СЕ
                        Прикачени файлове
                        There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Днес хич и не се оплаквам - петък е любимия ми ден (сигурно както и на всички останали, които не работят през уикенда)
                          SKODA 105L '78
                          PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                          FIAT 126p '89
                          TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                          GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

damianoff написа:
                            Днес хич и не се оплаквам - петък е любимия ми ден (сигурно както и на всички останали, които не работят през уйкенда)
                            да, но ние работим.. ли работим...да се оплача: Утре най-вероятно ще трябва след работа да си разглобявам казанчето на парното. Като се сетя какъв ще е гърч и не ми се почва, но няма как.
                            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

И аз да си се оплача от цената на Пропан-бутана с пловдивско доколкото видях сутринта беше 1.02лв/л ах тези кожудери!!! Искам си както когато си купих бравока 72-73 ст/л !!!!!
                              with SGNote & HTC Wildfire 8G
                              FIAT Bravo Club Plovdiv
                              Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                              с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Тъпо ми е....

Коментар

Working...
                                X