Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

standox_ написа:
    Да се оплача...колата гръмна през ауспуха и неще да запали.....пуста му работа пак ще бъркам надълбоко в джоба май май....
    Това е защото сутрин много мачкаш десния педал :D
    Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
    FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Оплаквам се: Пак съм съсипан от бачкане...Хваля се: След тежък ден в бачкането ми минават мисли като да мина във Форд Клуба Оплаквам се: Май не съм добре с главата...щом си мисля такива неща..можеше и да е по-зле да искам в голф клуба Хваля се: Днеска видях ебати якото Уно 1.4 Турбо и.е. Оплаквам се: Нямам толкова пари в момента
      There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

И аз да се похваля - забърках страотно шкембенце и лягам да спя.Оплакване от шибаното време на Италфеста,нищо не разбрах от него,целия ден го изкарах в стаята! Но пък вечерта си взех вана. ПП. Краси,нещо на пожарникар ми се праиш,а? Хвала на таквизи! А сеирджии винаги ще се намерят.
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Еми хайде и аз да се оплача: много ми се спи, а тепърва почвам работа.
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

vaskoni_1980 написа:
            standox_ написа:
            Да се оплача...колата гръмна през ауспуха и неще да запали.....пуста му работа пак ще бъркам надълбоко в джоба май май....
            Това е защото сутрин много мачкаш десния педал :D
            Може и така да се каже.....но пак е неприятно
            Lancia Lybra 2,4JTD '03
            Фиат Браво 1.9TD75 '97
            Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
            Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Immortal написа:
              batproho написа:
              Immortal написа:
              batproho написа:
              Хвалба:В отпуск съм .
              След дъжд - качулка.
              Ми така е при нас, отпуск има Есен, Зима или Пролет но не и Лятото
              Имах предвид, след Италфеста
              Ми какво да ти кажа Дидо, той късмета винаги покрай мен минава и продължава на някъде си .
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Аз да се оплача:Някой пак ме е ударил пред блока. Писнааааааами!!!!!!!! Още не съм си взел парите от предното ходене при бояджията от каското.
                Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                  Аз да се оплача:Някой пак ме е ударил пред блока. Писнааааааами!!!!!!!! Още не съм си взел парите от предното ходене при бояджията от каското.
                  Какво правиш бе човек ти я помля тази кола от пребоядисвания?
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                    z_sutrov написа:
                    има ли избор.. тъпанари прекалено много се появиха, а за калпави шофьори да не говорим. Добре поне, че имаш каско.
                    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Така и един приятел ся трябва да сменява стопа, че някой некадърник го е забърсал.
                      Виж бейби не сме глупаци,
                      ние сме отбор от здравеняци.
                      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

reter написа:
                        batproho написа:
                        z_sutrov написа:
                        има ли избор.. тъпанари прекалено много се появиха, а за калпави шофьори да не говорим. Добре поне, че имаш каско.
                        Всичко хубаво с каското ама все на едно и също място почти ме закачат, а и съм сватбарин тая събота. Затова ми е криво. Иначе дреме ми.
                        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                        Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                          reter написа:
                          batproho написа:
                          z_sutrov написа:
                          Всичко хубаво с каското ама все на едно и също място почти ме закачат, а и съм сватбарин тая събота. Затова ми е криво. Иначе дреме ми.
                          Ще усъмниш застрахователя накрая .Иначе честито за предстоящата Ви сватба, да сте живи и здрави и дълъг семеен живот .

Коментар

Де*а цяла нощ съм повръщал ( с извинение) Днес еднвам изкарах половин ден на работа и сега съм болничен 3 дена
                            There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Не точно оплакване, ама ми стана криво. Видях си предишната кола:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=48026На външен вид е далеч от това, което беше.
                              Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

vesko написа:
                                Не точно оплакване, ама ми стана криво. Видях си предишната кола:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=48026На външен вид е далеч от това, което беше.
                                Кофти работа. На мен един ден ми се обажда fihi и ме пита за номера на предното Браво. На въпроса ми "Защо му е?", ми отговори, че го е видял със смачкана предница. След проверка стана ясно, че няма никой пострадал. Което е най-важното в случая.
                                NOW: ???
                                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Working...
                                X