z_sutrov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
z_sutrov написа:То за хвалене ли е или за оплакване незнам ама ми остават само 6 дена ергенски живот.
Коментар
-
Заслужавам наградата "Млад огнеборец". Тъкмо изгасих един горящ контейнер за смет.от тия новите пластмасовите.Седя си аз на компютъра и си разглеждам форума когато отвън се чуха 2-3 силни гърмежа.Изскочих на терасата да видя какво става,но от дърветата не мога да видя нищо освен проблясъци от пламъци.Направо подсокочих като попарен.Преди малко като се върнах от форумската среща паркирах до контейнерите.На бегом слязох до долу и видях че гори и гърми от един запален контейнер който се намира между още три подобни.Изместих контейнера по далеч от другите да не се запалят и те.Отключих магазина в който работя и с 4-5 кофи вода го загасих.Пет минути след това дойде и пожарната.Пръснаха още малко вода,похвалиха ме че съм го изгасил преди да се запалят и другите три контейнера и тъй тя.За съжеление контейнера е вече неизползваем.Най-вероятната причина за запалването според огнеборците е че някой идиот си е метнал фаса вътре.
Коментар
-
Immortal написа:Браво!Ама няма да е от фас, щом е гърмяло...по-скоро някви бомбички.Всъщност може - ако е имало празни дезодоранти в контенера...
Коментар
-
Хвалба:В отпуск съм .п.с. Краси поздравявам те за проявената съобразителност и предприетите от теб действия за погасяването на пожара.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Immortal написа:batproho написа:Хвалба:В отпуск съм .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
reter написа:batproho написа:Ми така е при нас, отпуск има Есен, Зима или Пролет но не и ЛятотоAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
ele написа:batproho написа:Хвалба:В отпуск съм .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Ей късметлия аз не сам намирал пари отдавна. Само губя пари, нали трябва да вървят в колата-тунинг, ала-бала. :D :D :D :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар