Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба - имаме аванс!Оплакване - не можем да решим с коя кола да ходим на феста - бравата е на газ и има винетка,но няма преглед и гражданска.Мареата има тези неща,но няма винетка и е на бензин! Ужас,голяма дилема!Оги,благодарим за предложението,но няма как да се съберем отзад двама възрастни,дете в столче за кола и бебе! Абсурд!Още едно оплакване - бебешока днес се изплющя от дивана. Много шавлива е станала. Това и е второ салто за този месец,май се е ориентирала към спортната гимнастика. Хвалба - преди малко кръстникът ме води на обяд,ама не този кръстник,за когото ще се сетят някои от вас!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Един колега такава тенекия ми върза днес в Сф,че няма на къде повече

Коментар

Днес сутринта яко спек. Трябваше да ходя до КАТ да си платя акта и си викам сега ще е мазоло. Влизам в КАТ. Брей за 2 минути свърших. Даже понеже не работеше банката ми казаха оставете на нас парите ние ще ги внесем за да не се бавите. Взимайте си талона и Лек Ден. Абеее направо немога да повярвам
        There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Да се похваля, днес си купих хубави зимни гуми за Алфата :D Дано да има снежец таз зима да ги пробвам
          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
            Да се похваля, днес си купих хубави зимни гуми за Алфата :D Дано да има снежец таз зима да ги пробвам
            казаха, че днес ще превалява сняг по високите места... по морето - може би, веднъж - февруари....
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
              iee написа:
              казаха, че днес ще превалява сняг по високите места... по морето - може би, веднъж - февруари....
              Значи да ни чакат високите места Само, дето не знам как ще стане
              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Хваля се: Туко що се върнах от Италфеста Имаше над 300-350 автомобила или поне така си мисля защото номерата бяха до 300 300 и нещо

Коментар

Хваля се : много хора имаше на италфеста много се изкефих Оплаквам се : От времето
                  Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Похвали се, че спечели 2-ро място на Оптичен тунинг!!!

Коментар

Оплаквам се: Като пътувах към Италфеста едно куче ми изкочи пред колата. Чудо, че не го размазах!!!!!!!!!!!

Коментар

coolboby написа:
                        Оплаквам се: Като пътувах към Италфеста едно куче ми изкочи пред колата. Чудо, че не го размазах!!!!!!!!!!!
                        Аз нямах този късмет - един камък ми изскочи под колата, и сгъна калника, и го изкърти почти. Направо умирам от яд като допусна такава елементарна грешка докато карам.

Коментар

Снощи си легнах късно. Сутринта станах рано и сега съм кото пребит.
                          FIAT Marea ex
                          FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

wazmo написа:
                            Снощи си легнах късно. Сутринта станах рано и сега съм кото пребит.
                            И на мен напоследък главното ми оплакване е това. Късно лягане, ранно ставане
                            There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

То за хвалене ли е или за оплакване незнам ама ми остават само 6 дена ергенски живот.
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
                                То за хвалене ли е или за оплакване незнам ама ми остават само 6 дена ергенски живот.
                                И за двете е колега,гледай да ги използваш тези 6 дена.

Коментар

Working...
                                X