Оплаквам се:Вчера някоя от тъпите ми колежки е приела непознат файл пратен по Скайп...В резултат от което МИ ОТКРАДНАХА ЛИЧНАТА РЕГИСТРАЦИЯ......Направо съм бесен... Не бесен е СЛАБО казано...!@№$%!@№$%!@№$%
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се:от утре пак почвам работаВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Да се оплача паркирах много далече от там кадето живея защото пред входа ми няма място за паркиране. Има хора които са паркирали за по 2 коли , например 3 коли 1 до друга са взели място за 7 коли... винаги ми се искало да им спукам гумите и да им счупя прозорците , просто ако имат касмета днеска някой да ми направи нещо на мойта кола заради тия които паркират за по 2-3 места.... ще предприема някви мерки първо с допреждение ако пак се пофтаря с действия вече
Коментар
-
Оплаквам се: сутринта закарах баща ми до едно място..чак когато слезе осъзнах защо така ужасно смърдеше в колата ми - същия беше настъпил преработена от кучешки стомах храна и в последствие цялата ми стелка и прага на вратата бяха ОМАЗАНИ и още повече се разсмърдя! Стоях 40 минути в задръстването сутринта и се чувствах, като заключена в обществена тоалетна - ужас!Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
ОТНОВО ни спряха телефоните! Ще трябва да вземем пари назаем,за да дойдем на Италфеста.От няколко месеца нямаме прахосмукачка и не мога да си изчистя кочинката. Търси се прахосмукачка за временно ползване! Животът е прекрасен! Поне чавето утре тръгва на детска градина. И там едни разходи..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
При мен все още има 2 свободни места за пътуване, ако решите - свиркайте. Да не давате пари за гориво , все пак оная ламя пие по 8-9 кила сигурно. (мойто junkey ще го плаща)Хваля се - купих си от тия калъфки за волан, дето ги продават, от изкуствена кожа за 6 лева, и ми е доста удобен. Имаше и от ПВЦ - по 3.50. Освен това, докато ми бяха свалени корите в багажника, ги облепих хубаво с дунапренена лепенка за изолация на прозорци, също и капаците на лампите на стоповете, и тропането на пластмаси отзад значително намаля.
Коментар
-
Оплаквам се : Разделих се с Уното ми.Хваля се: Живот и здраве до два месеца ще си купя някое Браво Или Пунто или Мареа Оплаквам се: Скапан съм.Хваля се: Служебния ситроен ми пълни душата горкичкияThere is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
=Rudi= написа:ktborisov написа:Оплаквам се : Разделих се с Уното ми.There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
ktborisov написа:=Rudi= написа:ktborisov написа:Оплаквам се : Разделих се с Уното ми.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:ktborisov написа:=Rudi= написа:ktborisov написа:Оплаквам се : Разделих се с Уното ми.There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар