Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се:Вчера някоя от тъпите ми колежки е приела непознат файл пратен по Скайп...В резултат от което МИ ОТКРАДНАХА ЛИЧНАТА РЕГИСТРАЦИЯ......Направо съм бесен... Не бесен е СЛАБО казано...!@№$%!@№$%!@№$%
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Оплаквам се:от утре пак почвам работа
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Хваля се с това. Някои колеги на неделната среща го видяха, други само четоха, сега да пусна и снимка. За някои може да е кичозно, но на мен много ми харесва.
        Прикачени файлове
        NOW: ???
        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Да се оплача паркирах много далече от там кадето живея защото пред входа ми няма място за паркиране. Има хора които са паркирали за по 2 коли , например 3 коли 1 до друга са взели място за 7 коли... винаги ми се искало да им спукам гумите и да им счупя прозорците , просто ако имат касмета днеска някой да ми направи нещо на мойта кола заради тия които паркират за по 2-3 места.... ще предприема някви мерки първо с допреждение ако пак се пофтаря с действия вече

http://youtube.com/watch?v=1N3K944bWDA
          http://www.youtube.com/watch?v=Y9ylII-chtA

Коментар

Да се похваля: Успях да изчистя гадната зелена боя от средния панел на колата. Оплаквам се: Докато го направя си боядисах ръцете с черно и сега немога да се измия :D

Коментар

Оплаквам се: сутринта закарах баща ми до едно място..чак когато слезе осъзнах защо така ужасно смърдеше в колата ми - същия беше настъпил преработена от кучешки стомах храна и в последствие цялата ми стелка и прага на вратата бяха ОМАЗАНИ и още повече се разсмърдя! Стоях 40 минути в задръстването сутринта и се чувствах, като заключена в обществена тоалетна - ужас!
              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Да се похваля! Последно, ще идвам на Италфест-а Специални благодарности на колегата Immortal !!! Дано все пак не ми мине черна котка пътя
                Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

ОТНОВО ни спряха телефоните! Ще трябва да вземем пари назаем,за да дойдем на Италфеста.От няколко месеца нямаме прахосмукачка и не мога да си изчистя кочинката. Търси се прахосмукачка за временно ползване! Животът е прекрасен! Поне чавето утре тръгва на детска градина. И там едни разходи...
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

При мен все още има 2 свободни места за пътуване, ако решите - свиркайте. Да не давате пари за гориво , все пак оная ламя пие по 8-9 кила сигурно. (мойто junkey ще го плаща)Хваля се - купих си от тия калъфки за волан, дето ги продават, от изкуствена кожа за 6 лева, и ми е доста удобен. Имаше и от ПВЦ - по 3.50. Освен това, докато ми бяха свалени корите в багажника, ги облепих хубаво с дунапренена лепенка за изолация на прозорци, също и капаците на лампите на стоповете, и тропането на пластмаси отзад значително намаля.

Коментар

Оплаквам се : Разделих се с Уното ми.Хваля се: Живот и здраве до два месеца ще си купя някое Браво Или Пунто или Мареа Оплаквам се: Скапан съм.Хваля се: Служебния ситроен ми пълни душата горкичкия
                      There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

ktborisov написа:
                        Оплаквам се : Разделих се с Уното ми.
                        :D Божее, то си е за хвалба!!! :D Продаде ли го или го бракува? Очакваме тоз дет` се е набутал да ревне скоро във форума , а от теб при избора на следващата да си по-подготвен :D

Коментар

=Rudi= написа:
                          ktborisov написа:
                          :D Божее, то си е за хвалба!!! :D Продаде ли го или го бракува? Очакваме тоз дет` се е набутал да ревне скоро във форума , а от теб при избора на следващата да си по-подготвен :D
                          Ми, колега НЕ е бракувано Ще се кара Е да надявам се следващата да я нацеля. Нищо тая беше и без друго за малко Просто мислех , че ще изкара до Нова Година докато си купя нещо по- така ама к*рец. По-добре така отколкото да се разпадне на Цариградско и да ме пишат по Нощен Труд
                          There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

ktborisov написа:
                            =Rudi= написа:
                            ktborisov написа:
                            Ми, колега НЕ е бракувано Ще се кара Е да надявам се следващата да я нацеля. Нищо тая беше и без друго за малко Просто мислех , че ще изкара до Нова Година докато си купя нещо по- така ама к*рец. По-добре така отколкото да се разпадне на Цариградско и да ме пишат по Нощен Труд
                            Вече няма нощен труд !
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                              ktborisov написа:
                              =Rudi= написа:
                              ktborisov написа:
                              Вече няма нощен труд !
                              Добре де в " НОЩНА"-та тема

Коментар

хвалба-500 мнения и още една- от 22 сеп. съм непушач/странното е че изобщо не ми се пуши /
                                Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Working...
                                X