nai7 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
fihi
-
nai7 написа:fihi написа:nai7 написа:Аз не прощавам тази обида се измива само със ...... ракия и салата,за гарнитура нещо дето е расло на кокал. ."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Meril
-
Нашата мина, ама и ходи жена ми, значи трябва да се похваля !Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Humppa
Хваля се: днес не съм скапан от работа и се наливам с бирички. Ремоните на 2-те къщи вървят добре. Утре имам да чупя кубик здрав бетон, да развалям антре и да опъвам кабели...
Коментар
-
floks
-
reter написа:да се оплача: Днес си закарах CD-то на сервиз и кой знае колко време ще съм без музика в колатаEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:reter написа:да се оплача: Днес си закарах CD-то на сервиз и кой знае колко време ще съм без музика в колатаFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Хваля се: Най-после си довлякох и РС-то. Нали се преместих и се измъчих със скапания лаптоп. Аз натискам една буква ама те малки и натисна още 4There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
Meril
-
meril написа:Оплаквам се...на родителска среща съмmeril написа:Нервно ми е....Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Meril
Реклама
Collapse
Коментар