Днес на писта София беше стахотно.. много добре си прекарах!!!Не съм спал от вчера.. скапан съм!!!! ;D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
И на стадиона/писта в Дебелт също беше страхотно преживяване и много емоции.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Да се похваля - тортата за срещата в източна част утре, е готова. :D Боби, ще бъде сменен след малко.Имам да къпя и храня бебета,деца,мъже... - тва май е оплакване.Имам и оплаквания със задна дата. От няколко дни се глася да правя шкембе чорба и кюфтета с бял сос и до този момент резултатът е нулев. И още - мъжът ми явно укрива доходи! Уж нямаше да ходим на Италфест,а се оказа,че сме там!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Мерсаж! Много е готин,нали? Пък Куул Боби казал,че не му харесва... Да не съм капо - забравих да се похваля - на връщане от морето, мама даде 7 кила смокинЬОва ракия на 5-6 години и 1 килце някъде към 20-годишна. :D Не че ме грее това, аз ракия не пия,ама Фихи със сигурност е щастлив!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Мерсаж! Много е готин,нали? Пък Куул Боби казал,че не му харесва... Да не съм капо - забравих да се похваля - на връщане от морето, мама даде 7 кила смокинЬОва ракия на 5-6 години и 1 килце някъде към 20-годишна. :D Не че ме грее това, аз ракия не пия,ама Фихи със сигурност е щастлив!
Коментар
-
Irka_fihi написа:Мерсаж! Много е готин,нали? Пък Куул Боби казал,че не му харесва... Да не съм капо - забравих да се похваля - на връщане от морето, мама даде 7 кила смокинЬОва ракия на 5-6 години и 1 килце някъде към 20-годишна. :D Не че ме грее това, аз ракия не пия,ама Фихи със сигурност е щастлив!
Коментар
-
nai7 написа:Irka_fihi написа:Мерсаж! Много е готин,нали? Пък Куул Боби казал,че не му харесва... Да не съм капо - забравих да се похваля - на връщане от морето, мама даде 7 кила смокинЬОва ракия на 5-6 години и 1 килце някъде към 20-годишна. :D Не че ме грее това, аз ракия не пия,ама Фихи със сигурност е щастлив!Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
fihi
nai7 написа:Irka_fihi написа:Мерсаж! Много е готин,нали? Пък Куул Боби казал,че не му харесва... Да не съм капо - забравих да се похваля - на връщане от морето, мама даде 7 кила смокинЬОва ракия на 5-6 години и 1 килце някъде към 20-годишна. :D Не че ме грее това, аз ракия не пия,ама Фихи със сигурност е щастлив!
Коментар
-
fihi написа:nai7 написа:Irka_fihi написа:Мерсаж! Много е готин,нали? Пък Куул Боби казал,че не му харесва... Да не съм капо - забравих да се похваля - на връщане от морето, мама даде 7 кила смокинЬОва ракия на 5-6 години и 1 килце някъде към 20-годишна. :D Не че ме грее това, аз ракия не пия,ама Фихи със сигурност е щастлив!Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:fihi написа:nai7 написа:Irka_fihi написа:Мерсаж! Много е готин,нали? Пък Куул Боби казал,че не му харесва... Да не съм капо - забравих да се похваля - на връщане от морето, мама даде 7 кила смокинЬОва ракия на 5-6 години и 1 килце някъде към 20-годишна. :D Не че ме грее това, аз ракия не пия,ама Фихи със сигурност е щастлив!
Коментар
-
fihi
nai7 написа:Аз не прощавам тази обида се измива само със ...... ракия и салата,за гарнитура нещо дето е расло на кокал. .
Коментар
-
fihi написа:nai7 написа:Аз не прощавам тази обида се измива само със ...... ракия и салата,за гарнитура нещо дето е расло на кокал. .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар