Е тва е кофи да си измиеш колата и да завали, и на мен ми се е случвало.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
-
ogi28b написа:Оплаквам се - въвели са някакъв нов модератор, дето не дава 1 дума спам и офтопик да се каже. На какво прилича тва!? Преди - във всяка тема можеш да кажеш нещо безсмислено, придружено от иконка с усмивка, а сега - само в спам темата трябва. Или пък в темите за колите дори не можеш да напишеш "готина кола, успех с продажбата", без никакъв интерес към колата. Ужас. Махнете го, да си направим пак говорилня, моля. После ще купят нов харддиск за базата данни, за да се събира и спама на него.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
pecata написа:Не мога да си намеря алуминиеви джанти за летните гуми на прилична цена,продавачите не знаят какво искат-те затова и им седят.Сега ще се олача, току що направо побеснях:Преди време си активирах електронна фактура на глобул, и днеска викам - я да направя същото и на вивател, е и без това все ми крадат фактурата, и не я получавам. Отидох на формата за регистрация, и се започна - поттребителско име, парола, таен въпрос, таен отговор, кой номер гащи нося, защо белите мечки не ядат пингвини и други подобни ненужни данни. За потребителско име разбира се избрах номера си, както е в глобула. Попълвах разни данни, попълвах, и изведнъж - номер на последната фактура. Греда!!! По някаква щастлива случайност майка ми се прибра в този момент, и каза - ето ти фактурата за вивател. Айде пак... Най-отдолу има едни полета за име и фамилия, отбелязани като незадължителни. Е да, ама не! Не ги ли попълниш - не можеш да продължиш. Написах и това. Натискам "Продължи". Нова греда. Потребителското име е невалидно. Викам си - добре. Давай тогава с ника: ogi28b. Трета греда. Вече не издържах и се отказах. Реших все пак да им пусна един емайл (или електронно писмо). Намерих някаква форма, в която трябваше да избирам категории - дали се оплаквам, дали запитвам нещо, или не знам си какво още. Избрах че се оплаквам. Ново 20 - избор от какво точно се оплаквам. Реших че имам Общо оплакване. Стигнах до някакво поле за писане. Писах почти същото което и сега, и накрая им написах че нищо не става от тях, и че в глобул цялата операция ми отне 45 секунди (което съвсем не е вярно, но пак е значително много по-лесно и бързо). Натиснах "Изпрати". ГРЕДА !!!!! Не съм попълнил име и фамилия, и мобилни номера. Попълних име и фамилия. Попълних мобилен номер, алтернативен номер, и номер на който се ползва услугата. За по-лесно с копи-пейст. "Изпрати" --> Пааак греда... мобилен и алтернативен номер трябва да са различни. От там си избрах като алтернативен номер 0878888888. "Изпрати". Разгеле. "Запитването беше изпратено." Загубих повече от 15 минути да попълвам глупави и безсмислени полета, неуспешно, и всичко това - за да спестя някой и друг лист хартия, като виден последовател на Зеления Грах.
Коментар
-
Ichkin написа:Айде айде ... ти ще гледаш само зестрата ... дойде някоя мома с новото браво и айде тя ще е ... не се прай тука :DАма явно не са читави тия коли,че гледам не ги карат много...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
emzo написа:ogi28b написа:Оплаквам се - въвели са някакъв нов модератор, дето не дава 1 дума спам и офтопик да се каже. На какво прилича тва!? Преди - във всяка тема можеш да кажеш нещо безсмислено, придружено от иконка с усмивка, а сега - само в спам темата трябва. Или пък в темите за колите дори не можеш да напишеш "готина кола, успех с продажбата", без никакъв интерес към колата. Ужас. Махнете го, да си направим пак говорилня, моля. После ще купят нов харддиск за базата данни, за да се събира и спама на него.
Коментар
-
Meril
-
coolboby написа:BEX--GT Защо се оплакваш от "Писна ми от олигофрени с фарове за мъгла!!!"оня ден, накъв дебил, с голф2 (харесвам колите, нищо лично), не само от едната ами и от двете си сложил, да го виждат какъв е малоумен
лелеее, днес ми взеха 13лв за лепене на гума.... след като след снощи ме удари кризата в джоба
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:coolboby написа:BEX--GT Защо се оплакваш от "Писна ми от олигофрени с фарове за мъгла!!!"оня ден, накъв дебил, с голф2 (харесвам колите, нищо лично), не само от едната ами и от двете си сложил, да го виждат какъв е малоумен
лелеее, днес ми взеха 13лв за лепене на гума.... след като след снощи ме удари кризата в джоба
И аз се дразня, както всеки нормален човек. Този който си е пуснал стопа за мъгла изобщо не си следи уредите по таблото и конзолата - непукист!
Коментар
-
coolboby написа:Оплаквам се: Ирка не си спазва обещанията!Беше обещала да махне снимката на Ванко със сополаНе го е сторила до сега!
.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар