Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

venco67 написа:
    Хваля се: Вчера отново станах чичо. Брат ми и съпругата му се сдобиха със син, след като вече имат 14-годишна дъщеря. Малко им завиждам, но благородно.Оплаквам се: Съжалявам, че и ние със съпругата ми нямаме второ дете, но все пак имам 16-годишен син...
    Честито,чичовото! :D Ааааа,то не е късно още за второ,някои имат 20г.разлика,действайте докато е време! Най7 - сакън,да не се чува за разболяване и отсъствие от детската градина! Ти тая твойта щерка така и не я доведе в Несебър да я видим. Решила съм - ще си търся форумска снаха! Вече имам набелязани две моми - Сия/ана Донннова и Мира Киро оф дъ дейева. Предлагам даже националните срещи да преминават като "сгледи" и всеки да си харесва зет или снаха. После ще си правим "срещи на сватанаците".
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Айде айде ... ти ще гледаш само зестрата ... дойде някоя мома с новото браво и айде тя ще е ... не се прай тука :D
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Ichkin написа:
          Айде айде ... ти ще гледаш само зестрата ... дойде някоя мома с новото браво и айде тя ще е ... не се прай тука :D
          Даа, а аз например с мойто дърто Пунто никой не мога да излъжа :D
          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
            Ichkin написа:
            Е ще буташ рушвети на зълвите ... /не знам как се пада точно, ама всяка жена от родата е зълва /
            Fiat Forum Bulgaria

Коментар

SokOtPraskova написа:
              Ichkin написа:
              Те като те видят младите левенти с това бързо Пунто и явно ги дострашава да се закачат с теб....
              SKODA 105L '78
              PUNTO 1.2 MPI ELX '94
              FIAT 126p '89
              TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
              GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Да се оплача: Много поздрави по майчина линия за БТК
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                  Да се оплача: Много поздрави по майчина линия за БТК
                  За тебе е
                  Fiat Forum Bulgaria

Коментар

damianoff написа:
                    SokOtPraskova написа:
                    Ichkin написа:
                    Те като те видят младите левенти с това бързо Пунто и явно ги дострашава да се закачат с теб....
                    Да, бре..никой не може да ме настигне
                    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Фукам се....довечера съм без дете Yellow_Flash_Colorz_PDT_31

Коментар

Оплаквам се : Отивам пак на работа ;( ;( ;(
                        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Хвалба: от днес и другата кола е вече с нов съединител .п.с. между другото си спретнахме една импровизирана ФИАТ/форум среща в Ямбол .
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Имам винт в гуматааааа , а е на има-няма 5000км... мн тъпооо, ще я местя отзад догодина здраве да е
                            A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                            e30 forever!

Коментар

BEX--GT Защо се оплакваш от "Писна ми от олигофрени с фарове за мъгла!!!"

Коментар

Измих си колата.....и заваля

Коментар

Working...
                                X