Има, бе! Само, дето останаха предимно мъже-простаци... Оплаквам се: отново съм на работа...Хвалба: днес нямаше задръстване по околовръстното и стигнах мнооого бързо и лесно на работа, все още не бяха затворили пътя заради предстоящите състезания на пистата до нас.
Има, бе! Само, дето останаха предимно мъже-простаци... Оплаквам се: отново съм на работа...Хвалба: днес нямаше задръстване по околовръстното и стигнах мнооого бързо и лесно на работа, все още не бяха затворили пътя заради предстоящите състезания на пистата до нас.
Стига със тея почивки колежкееее ,трябва да се работи ако всички вземем да почиваме,къде ще му излезе края.
Отработваме, дааа Много ме дразнят уж почивните дни! Само разбиват ежедневието и ритъма на работа. А на мен така или иначе ми се падаше днес да съм половин ден дежурна на работа, така че все едно, само дето ще работя цял ден..
съчувствам ти аз съм 7 от 7 от около 1 годна бачкам на две места
Ако това ще те успокои - не си единствения. Даже допреди няколко месеца бачках на три места. Прибирах се вкъщи за да преспя и обратно на работа. Сега като съм само на две работи имам време и за семейството, колкото и малко да е то(времето отделено за семейството)
На работа съм - оплакване.Правя всичко друго, но не и това, което работя :D - хвалба
с това мога да се похваля и аз. а по-голямата хвалба е, че след 15 мин свършвам и заминавам да се оправям, че довечера ще се празнува стабилно за вчера
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
съчувствам ти аз съм 7 от 7 от около 1 годна бачкам на две места
Ако това ще те успокои - не си единствения. Даже допреди няколко месеца бачках на три места. Прибирах се вкъщи за да преспя и обратно на работа. Сега като съм само на две работи имам време и за семейството, колкото и малко да е то(времето отделено за семейството)
Коментар