Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SokOtPraskova написа:
    Ха! Хвалиш се, че ще сменяш съединител?! Ето и аз да се похваля: най-после си взех нови гирички от по 3 кг - е, много съм доволна!Я да се оплача малко: сутрин по околовръстното е АД! Вместо обичайнитe 15 минутки път до работа, сега е 1ч!
    Ми за хвалба си е преди няколко месеца на Бравото смених сега и на Реното, защо какво лошо има ?
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Tornado написа:
      SokOtPraskova написа:
      Я да се оплача малко: сутрин по околовръстното е АД! Вместо обичайнитe 15 минутки път до работа, сега е 1ч!
      Хваля се - до работното си място стигам пеш за 8 минути ,а с колата понякога за около 10 :D
      Е, тук мащабите са други... За 15 минутки да стигнеш на работа си е голямо постижение Иначе за мен, НЯМА по-добър начин за предвижване от ходенето пеша! Само мога да ти завиждам!
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

batproho написа:
        SokOtPraskova написа:
        Ха! Хвалиш се, че ще сменяш съединител?! Ето и аз да се похваля: най-после си взех нови гирички от по 3 кг - е, много съм доволна!Я да се оплача малко: сутрин по околовръстното е АД! Вместо обичайнитe 15 минутки път до работа, сега е 1ч!
        Ми за хвалба си е преди няколко месеца на Бравото смених сега и на Реното, защо какво лошо има ?
        Ааам, по-скоро имах предвид, че не е хубаво, че ти се е счупил...
        Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Умряла съм от глад! -оплакванеУтре Академичен хор "Ангел Манолов" лети за Белгия,на конкурс - дано поне вземат награда.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

....

Хваля се,събудих се....Оплаквам се....спи ми се още

Коментар

Оплаквам се - ще изляза навън и не знам дали ми вервате, ама ще обърна чибания багер дето ме събуди ... деева и кирляци деева миризливи деева ...
              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Малеееее,каква разкошна новина научих тази сутрин - чавето тръгва на детска градина! Майка му е мноооого щастлива!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Малеееее,каква разкошна новина научих тази сутрин - чавето тръгва на детска градина! Майка му е мноооого щастлива!
                  Моето вече тръгна ама изкара само 2 дена и се разболя сега седмица ще почива,майка му е нещасна.

Коментар

Хваля сеееееееееее имам фарове

Коментар

да се оплача одариха ми колата на паркинг видях номера какво да правя ? да се обадq на кат и да кажа че са ме одарили и избягали ? може ли да се направи нещо ? как мога да докажа че е била тq ?

http://youtube.com/watch?v=1N3K944bWDA
                      http://www.youtube.com/watch?v=Y9ylII-chtA

Коментар

Пуснала съм цяла тема за това....Обаждаш се и казваш случката.Те ще те запишат и ще те изпратят при застрахователите.Ако си записал номера на другата кола кажи им го.За доказването.....идея нямам.Виж темата която съм пуснала. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...899&highlight=

Коментар

Най-накрая дойде и моя ред - отивам на почивка
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Търся се рябатя, да се хваля ли, да се оплаквам ли... не знам ама тъпото е, че никой не ми се обажда... аз съм толкова уникално квалифициран
                            A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                            e30 forever!

Коментар

mk2-83 написа:
                              да се оплача одариха ми колата на паркинг видях номера какво да правя ? да се обадq на кат и да кажа че са ме одарили и избягали ? може ли да се направи нещо ? как мога да докажа че е била тq ?
                              Не ти е проблема само фонетиката...

Коментар

да се пофаля - след 3 г. и 3 месеца моя собственост на Синята птица днес и тръгна задната чистачка до сега не работеше!!!как се случи - тъй и не разбрах... при една маневра неволно закачих ръчката и ооооооо чудо! тръгна!!!п.п. сега сигурно трябва да чакам 3 г. да ми тръгне цицката отзадзе дето пръска течност за чистачката
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X