_жоро_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да се похваля: най-после започнахме ремонт на банята Да се оплача: голям кошмар и мръсотияДа се похваля: Мареята се справи отлично, прекара всички плочки наведнъж. Почти стържеше по асфалтаДа се оплача: изкривих се докато ги кача в къщиFIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
-
vital написа:Със свалени седалки съм прекарвал 8кв.м 30х30см - не трепна Това като хвалбаCSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
Хваля се: Днес е е*ати якия ден. Счупи ми се маркуча на вакумния регулатор (счупи а не скъса , щото той е пластмасова тръбичка забита в гума и имитира маркуч , ама не е) Скъса ми се маркуча който влиза във въздушния филтър. Изгоря ми моторчето на чистачката (предна).Скъса ми се маншона на карето (ако не се лъжа мисля , че е той). Прее*аха ми се на същото колело дето се скъса скапаания маншон и накладките и като капак на всичко тоова ми изтича ми спирачната течносто. + това не знам дали е заради вакумния регулатор , ама двигателя ми се разтрака като 50 годишен дизел Много ПОЛОЖИТЕЛЕН ДЕН !!!!П.С. А да и понеже накрая се ядосах и викам дай да я паркирам и съм му е*ал майката в тоя дъжд няма да се разправям и понеже нямаше място пред скапания блок я заврях до едно дърво в което явно съм си закачил задната броня и сега виси!!! Е ДАЛИ ПА НЯМА ТАКЪВ ДЕН А ?There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
ktborisov написа:Хваля се: Днес е е*ати якия ден. Счупи ми се маркуча на вакумния регулатор (счупи а не скъса , щото той е пластмасова тръбичка забита в гума и имитира маркуч , ама не е) Скъса ми се маркуча който влиза във въздушния филтър. Изгоря ми моторчето на чистачката (предна).Скъса ми се маншона на карето (ако не се лъжа мисля , че е той). Прее*аха ми се на същото колело дето се скъса скапаания маншон и накладките и като капак на всичко тоова ми изтича ми спирачната течносто. + това не знам дали е заради вакумния регулатор , ама двигателя ми се разтрака като 50 годишен дизел Много ПОЛОЖИТЕЛЕН ДЕН !!!!П.С. А да и понеже накрая се ядосах и викам дай да я паркирам и съм му е*ал майката в тоя дъжд няма да се разправям и понеже нямаше място пред скапания блок я заврях до едно дърво в което явно съм си закачил задната броня и сега виси!!! Е ДАЛИ ПА НЯМА ТАКЪВ ДЕН А ?
Коментар
-
=Rudi= написа:ktborisov написа:Хваля се: Днес е е*ати якия ден. Счупи ми се маркуча на вакумния регулатор (счупи а не скъса , щото той е пластмасова тръбичка забита в гума и имитира маркуч , ама не е) Скъса ми се маркуча който влиза във въздушния филтър. Изгоря ми моторчето на чистачката (предна).Скъса ми се маншона на карето (ако не се лъжа мисля , че е той). Прее*аха ми се на същото колело дето се скъса скапаания маншон и накладките и като капак на всичко тоова ми изтича ми спирачната течносто. + това не знам дали е заради вакумния регулатор , ама двигателя ми се разтрака като 50 годишен дизел Много ПОЛОЖИТЕЛЕН ДЕН !!!!П.С. А да и понеже накрая се ядосах и викам дай да я паркирам и съм му е*ал майката в тоя дъжд няма да се разправям и понеже нямаше място пред скапания блок я заврях до едно дърво в което явно съм си закачил задната броня и сега виси!!! Е ДАЛИ ПА НЯМА ТАКЪВ ДЕН А ?There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
Е поне нещо все още работи като хората в тази кола .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Humppa
-
Irka_fihi написа:Humppa написа:Днес брахме лозетата. На есен ще има ноти за песен :DAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар