Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако не те видят, отнеси и едно за мен Днес ми смениха логото на оператора - вече дори и на телефона отгоре пише VIVACOM вместо Vivatel. Това не знам дали е оплакване или похвала, но като почнат на една фирма да й сменят името - явно й предстои продажба...

Коментар

Immortal написа:
      Ако не те видят, отнеси и едно за мен Днес ми смениха логото на оператора - вече дори и на телефона отгоре пише VIVACOM вместо Vivatel. Това не знам дали е оплакване или похвала, но като почнат на една фирма да й сменят името - явно й предстои продажба...
      или вече е продадена защото Вивател и БТК отдавна са обединени, пък сега ни мажат очите само !
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Аз пък се оплаквам: Постоянно Мтел ме тормозят по телефона. Предлагам всякакви оферти, изслушвам ги и съм културен, но ще ми кипне някогаТа мога ли да направя нещо да не ме притесняват повече!

Коментар

Можеш. Буваш телефончето в земята и пей сърце .
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

coolboby написа:
            Аз пък се оплаквам: Постоянно Мтел ме тормозят по телефона. Предлагам всякакви оферти, изслушвам ги и съм културен, но ще ми кипне някогаТа мога ли да направя нещо да не ме притесняват повече!
            Да смени оператора
            FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST

Коментар

коцев написа:
              Можеш. Буваш телефончето в земята и пей сърце .
              А да..да... Ако ми заменят Е51 с Е71, да!Г-н Коцев, ти какво направи, купи ли Стило?

Коментар

Ходих до Плевен ,но се върнах без Стилото . Оказа се, че ми трябвало още едно хиляда лева допълнително еко такса ,гражданска отговорност ,винетка са над 400лв . Смяна на ремък ,ролки , маслен филтър и въздушните за климатика и маслото и някакъв си още ремък та всичко това със смяната прави 560лв .И ето ти хилядарка . Утре отивам до Троян да огледам тамошните автокъщи . А това Стило няма къде да избяга . ----------------------------
                Фиат Панда 1.2 2006година
                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

coolboby написа:
                  А да..да... Ако ми заменят Е51 с Е71, да!
                  Не ти трябва т’ва трезгере Е71 - супер бавно работи

Коментар

vital написа:
                    coolboby написа:
                    В сравнение с какво? Щото мойта работи супер бързо, сравнено със стария ми N70.

Коментар

Immortal написа:
                      vital написа:
                      coolboby написа:
                      В сравнение с какво? Щото мойта работи супер бързо, сравнено със стария ми N70.
                      В сравнение с някое WINDOWS базирано устройство да речем .п.с. А той N70 си е бавен от където и да го погледнеш.
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Знаете ли какво, темата няма ли да е по хубава ако е само "Да се похваля" то да се оплаква всеки може и без тва всички в тая държава сме за оплакване, дайте да се хвалим повече бре хора. Е аз да се похваля, днес не съм се скарал с никои, усмихнал съм се поне на 20 човека поздравил съм още толкова, не съм псувал голфаджи, спрях поне на 4 пешеходни пътеки, дадох поне 6-7 предимства нахраних 2 котета пред къщата, и не сгазих едно куче по пътя за насам маи заслужавам червена връзка на пионерче
                        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                          Знаете ли какво, темата няма ли да е по хубава ако е само "Да се похваля" то да се оплаква всеки може и без тва всички в тая държава сме за оплакване, дайте да се хвалим повече бре хора. Е аз да се похваля, днес не съм се скарал с никои, усмихнал съм се поне на 20 човека поздравил съм още толкова, не съм псувал голфаджи, спрях поне на 4 пешеходни пътеки, дадох поне 6-7 предимства нахраних 2 котета пред къщата, и не сгазих едно куче по пътя за насам маи заслужавам червена връзка на пионерче
                          Направо крила на ангелче

Коментар

Или поне един тенекиен медал .
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                              Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                              Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Аз напоследък / от половин година / имам страхотни проблеми с Мтел....телефоните ни увисват редовно, имало е дни, когато по цял ден стоим без телефони / няма индикация на обхват и пише "само спешни" /. Скоро мой приятел който работи при тях ми каза под секрет, че системите им крашвали редовно заради натоварване от новата им / вече стара / услуга - нета с телефона.Обмисляме в най-скоро време да се преместим във Вива...

Коментар

Working...
                                X