Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

те го бяха оправили набързо водещия в едно предаване, незнам дали сте го гледали.Изскача едно момченце, къде е майкати?ето я тама таткоти къде е?той остана вън.е защо не влезе?еми вика "ко ще го гледам тоя педе***т"и тоя направо сгъна отсякъде
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

reter написа:
        те го бяха оправили набързо водещия в едно предаване, незнам дали сте го гледали.Изскача едно момченце, къде е майкати?ето я тама таткоти къде е?той остана вън.е защо не влезе?еми вика "ко ще го гледам тоя педе***т"и тоя направо сгъна отсякъде
        Ха ха ха, това е трябвало да се види ))
        Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
        Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
        Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
        BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
          .........пък и аз не бих се радвал така , ако си продам Фиата...
          Е, защо, аз бих се израдвал, но чак като си купя по-добър фиат от моя. Но да си кажа честно, за сега не чувствам необходимост да се сдобия с друго. Не струвал нищо заради кризата?! Още по-добре, мн ми е кеф да карам нещо, дето върши абсолютно същото, дето го вършат и много по-скъпи коли, че и ме кефи на всичкото отгоре И понеже темата е за хвалба, купих си шестограмен ключ за пробките на маслата и както му набрах си долях масълце на скоростната кутийка и си смених маслото на двигателя, такова самодоволство ме е обзело, че ако не загубя ключа, догодина пак ще я свърша същата!
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Оплакване: на работа съм за втора поредна Събота, а всички приятели се забавляват на една вила. мм, имам още за оплакване: вчера ходих на поредната си лъчетерапия и все още ми е доста лошо Па, няма за хвалене-сериозно обмислям възможността да облека най-хубавите си дрехи, да легна и да чакам да умра...
            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Plastex написа:
              И понеже темата е за хвалба, купих си шестограмен ключ за пробките на маслата и както му набрах си долях масълце на скоростната кутийка и си смених маслото на двигателя, такова самодоволство ме е обзело, че ако не загубя ключа, догодина пак ще я свърша същата!
              отдавна съм си купил една 12-ка и си ги правя тези интервенции сам. само да ти кажа, ако решиш да източваш маслото на скоростната, задължително си купи шестограм с който се работи под ъгъл. Моето го смених без такъв де, ама си прее**х пробката. Препоръчвам ти да го гмениш ако не си го правил до сега. Като видиш старото масло ще се обедиш в това
              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

SokOtPraskova написа:
                Оплакване: на работа съм за втора поредна Събота, а всички приятели се забавляват на една вила. мм, имам още за оплакване: вчера ходих на поредната си лъчетерапия и все още ми е доста лошо Па, няма за хвалене-сериозно обмислям възможността да облека най-хубавите си дрехи, да легна и да чакам да умра...
                искренно се надявам и ти желая от сърце възможно в най-скоро време всичко при теб да се оправи и да нямаш нужда от лъче... Пожелавам ти да облечеш и да обличаш все наи хубавите дрехи но не за това за което спомена, а за да си наи хубавото и наи лъчезарното момиче, дълги години да се радваш на живота а като му доиде времето и на деца че и на внуци а защо не и пра внуци. Желая ти го искрено и от сърце, ти си силна ще се справиш
                Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Plastex написа:
                  iee написа:
                  .........пък и аз не бих се радвал така , ако си продам Фиата...
                  Е, защо, аз бих се израдвал, но чак като си купя по-добър фиат от моя. Но да си кажа честно, за сега не чувствам необходимост да се сдобия с друго. Не струвал нищо заради кризата?! Още по-добре, мн ми е кеф да карам нещо, дето върши абсолютно същото, дето го вършат и много по-скъпи коли, че и ме кефи на всичкото отгоре И понеже темата е за хвалба, купих си шестограмен ключ за пробките на маслата и както му набрах си долях масълце на скоростната кутийка и си смених маслото на двигателя, такова самодоволство ме е обзело, че ако не загубя ключа, догодина пак ще я свърша същата!
                  Бе скоро ще се наложи да си купиш още по голям комплект ключове лошото е само че квито и ключове да имаш така е забито и навряно всичко че до един термостат да се докопаш тря разглобиш сума неща, аиде точно на мен не ми ги хвалете, мноо добре знам за кво става дума.
                  Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                  Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                  Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                    SokOtPraskova написа:
                    искренно се надявам и ти желая от сърце възможно в най-скоро време всичко при теб да се оправи и да нямаш нужда от лъче... Пожелавам ти да облечеш и да обличаш все наи хубавите дрехи но не за това за което спомена, а за да си наи хубавото и наи лъчезарното момиче, дълги години да се радваш на живота а като му доиде времето и на деца че и на внуци а защо не и пра внуци. Желая ти го искрено и от сърце, ти си силна ще се справиш
                    Хей, страшно много благодаряза хубавите думи.. :D
                    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Какво да си говорим, тези дни се разправяме с един колега на работата и той много горд че двамата Му сина на 4 и 7г. съответно по цял ден стоят пред ТВ-то и се наслаждават на "какичките" от Планета ТВ и знаели почти целия Им репертоар от песни наизуст Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 И това ако е повод за гордост на един баща, по-добре въобще да не ги беше правил тези деца с вече тотално повредена ценностна система Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

И аз да се "похваля". Сагата Фиат Браво приключи.Да е жив и здрав шофьора на БМВ-то което ме изхвърли от пътя. Дано не му се случва на него.
                        Прикачени файлове
                        Настоящата - Ford Focus ST
                        Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                        Франкенщайн - R.I.P.
                        Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

къде ти подредиха така колата?

Коментар

За сефте виждам да са се отворили еърбеците на БРаво/а.Дано не ми се налага, колега дай повече подробности, какво ти се е случило.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Леле ужас! Дано сте добре!

Коментар

Ами какво се случи. Изпреварвах колона от два автомобила (втория беше въпросното БМВ) или поне имах такова намерение. В момента в който застигнах БМВ-то, "колегата" явно реши, че не му се чака да го изпреваря ( или му беше под достойнството) и тръгна в ляво да изпреварва първия от колоната. Съответно за да не се ударим избягах в ляво и след около 10-20 метра пързаляне по прахоляците съм отсякъл едно дръвче и се спрях в канавката. За късмет бях с относително ниска скорост (около 70 км/ч) та на мен ми няма нищо. Естествено "колегата" даже не спря да види как съм. Пораженията по колата са такива, че ремонта не си заслужава и за това я бракувах.
                                Настоящата - Ford Focus ST
                                Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
                                Франкенщайн - R.I.P.
                                Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Working...
                                X