те го бяха оправили набързо водещия в едно предаване, незнам дали сте го гледали.Изскача едно момченце, къде е майкати?ето я тама таткоти къде е?той остана вън.е защо не влезе?еми вика "ко ще го гледам тоя педе***т"и тоя направо сгъна отсякъде
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
reter написа:те го бяха оправили набързо водещия в едно предаване, незнам дали сте го гледали.Изскача едно момченце, къде е майкати?ето я тама таткоти къде е?той остана вън.е защо не влезе?еми вика "ко ще го гледам тоя педе***т"и тоя направо сгъна отсякъдеТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:.........пък и аз не бих се радвал така , ако си продам Фиата...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Оплакване: на работа съм за втора поредна Събота, а всички приятели се забавляват на една вила. мм, имам още за оплакване: вчера ходих на поредната си лъчетерапия и все още ми е доста лошо Па, няма за хвалене-сериозно обмислям възможността да облека най-хубавите си дрехи, да легна и да чакам да умра...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Plastex написа:И понеже темата е за хвалба, купих си шестограмен ключ за пробките на маслата и както му набрах си долях масълце на скоростната кутийка и си смених маслото на двигателя, такова самодоволство ме е обзело, че ако не загубя ключа, догодина пак ще я свърша същата!Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Оплакване: на работа съм за втора поредна Събота, а всички приятели се забавляват на една вила. мм, имам още за оплакване: вчера ходих на поредната си лъчетерапия и все още ми е доста лошо Па, няма за хвалене-сериозно обмислям възможността да облека най-хубавите си дрехи, да легна и да чакам да умра...Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Plastex написа:iee написа:.........пък и аз не бих се радвал така , ако си продам Фиата...Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:SokOtPraskova написа:Оплакване: на работа съм за втора поредна Събота, а всички приятели се забавляват на една вила. мм, имам още за оплакване: вчера ходих на поредната си лъчетерапия и все още ми е доста лошо Па, няма за хвалене-сериозно обмислям възможността да облека най-хубавите си дрехи, да легна и да чакам да умра...Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Какво да си говорим, тези дни се разправяме с един колега на работата и той много горд че двамата Му сина на 4 и 7г. съответно по цял ден стоят пред ТВ-то и се наслаждават на "какичките" от Планета ТВ и знаели почти целия Им репертоар от песни наизуст Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 И това ако е повод за гордост на един баща, по-добре въобще да не ги беше правил тези деца с вече тотално повредена ценностна система Yellow_Flash_Colorz_PDT_21Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
floks
-
Ами какво се случи. Изпреварвах колона от два автомобила (втория беше въпросното БМВ) или поне имах такова намерение. В момента в който застигнах БМВ-то, "колегата" явно реши, че не му се чака да го изпреваря ( или му беше под достойнството) и тръгна в ляво да изпреварва първия от колоната. Съответно за да не се ударим избягах в ляво и след около 10-20 метра пързаляне по прахоляците съм отсякъл едно дръвче и се спрях в канавката. За късмет бях с относително ниска скорост (около 70 км/ч) та на мен ми няма нищо. Естествено "колегата" даже не спря да види как съм. Пораженията по колата са такива, че ремонта не си заслужава и за това я бракувах.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар