Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се ... колата ми сигурно няма да стане до края на седмицата
    Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Оплаквам се.След поройният дъжд който се изсипа над Бургас нямам нет у дома.Дано днес да го оправят че отдавна съм спрял да гледам на телевизията като начин на забавление
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплаквам се: Оправих жилото цъфна съединителят
        There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

ktborisov написа:
          Ей ужас - тя тая кола ще те разори. Какво ли не й прави вече?

Коментар

Да се оплача и аз.От снощи насам съм станал на луд изгоряха ми подред 7 броя 10 амперови предпазители.Като натисна спирачката и оставам без никаква индикация по таблото,без стопове и мигачи.Направо вече се побърквам и не мога да го намеря от къде е и май работата отива за сервиз и тогава положението ще се стъжни като знам как действат тук.Лошото е че не става със всяко натискане на спирачката ами само когато на него му дойде . Това е положението направо си е за оплакване.
            Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

И аз да се пофаля- Вече си имам спортен филтър благодарение на Sonicempire и съм много щастлив, щото иначе 155+ лева нямаше да дам Остават още 8 работни дни до 1 седмица отпуска и направо ми се реве- оплаквам се :D

Коментар

=Rudi= написа:
                ktborisov написа:
                Ей ужас - тя тая кола ще те разори. Какво ли не й прави вече?
                Колега, това е вярно. Оправя едно строши се друго от когато я взех вече месец а откачам
                There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Оплаквам се. Е днес един "майстор" успя да ме ядоса , по принцип съм спокоен човек. Аз му обяснявам , че проблема по колата е електрически , той ми говори че бензинова помпа била развалена. Абе тъпанар , има ли ток до бензинова помпа? Ми няма. Е как я разбра тогава , че е развалена? Ми не работи. Е как да работи като няма ток? Направо побеснях.
                  ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Хваля се: Най-накрая вече със събуфер и усилвател в багажника, марка MAC AUDIO, предоволно за парите си все пак са дъщерна фирма на MAGNAT и ги монтирах в 22 ч. снощи :P .Оплаквам се: За няколко часа бях останал почти абсолютно без никакви пари докато тази сутрин не взех аванс .
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Похвааааааалвам се! Взех си поправката по АНАТОМИЯ с невиждана оценка - Добър (4). Надявам се на Отличен (3), но явно не бях учил толкова. А си спуках задника от четене. Е, имало е защо. Сега стипендийка ме очаква и евростипендия... :D :D :D
                      NOW: ???
                      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Ами и аз да попитам дали ще ми приляга на годинките един Фиат Стило дизел 1.9JTD производство 2002г на 170 000км .Гледах го днеска в автокъща "Аутоетелина" в гр. Плевен .Отвсякъде е като ново.Имам мераклия за пунтото и ако ми излезе късмета май ще се гмурна . Нещо някакви отзиви за тоя модел ? Фиат Стилогодина на производство: 2002работен обем: 1900/115ксгориво: дизелекстри: централно, ел стъкла, хидравлика,климатикцена: 8 000 лв.http://www.autodetelinapl.bg/snimki/...detelinapl.bg/
                        Фиат Панда 1.2 2006година
                        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                          Ами и аз да попитам дали ще ми приляга на годинките един Фиат Стило дизел 1.9JTD производство 2002г на 170 000км .Гледах го днеска в автокъща "Аутоетелина" в гр. Плевен .Отвсякъде е като ново.Имам мераклия за пунтото и ако ми излезе късмета май ще се гмурна . Нещо някакви отзиви за тоя модел ? Фиат Стилогодина на производство: 2002работен обем: 1900/115ксгориво: дизелекстри: централно, ел стъкла, хидравлика,климатикцена: 8 000 лв.http://www.autodetelinapl.bg/snimki/...detelinapl.bg/
                          че ще ти приляга, ще ти приляга... ама много високи цените в тоя автосалон Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 - освен ако не дават и гаранция с колата, сменени консумативи и еко такса
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Колега Коцев - това което пише - "хидравлика", всъщност са електроусилватели А там, както и при Пунто 2 май има едни чести проблеми с едни реленца.

Коментар

Ами те днеска ми го демонстрираха това нещо . С едно ключе включва се нещо и волана вече почва да се върти съвсем леко с един пръст.За щената казаха че могат да свалят 500лв . Било е обслужено че идва от Италия от автосалон от там .
                              Фиат Панда 1.2 2006година
                              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                                За щената казаха че могат да свалят 500лв . Било е обслужено че идва от Италия от автосалон от там .
                                Това с обслужването на юнашко доверие ли ти го казват или със сервизни документи. И кое точно е обслужено - ДВГ, ходова част? Само си мисля, че хубавите коли не стоят много по автосалоните. Иначе не виждам защо да не е за теб една такава кола.

Коментар

Working...
                                X