Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

=Rudi= написа:
    svetkos_ написа:
    ... трябва да уча за изпит на 11 септември, който задължително трябва да взема... А ме мързиии
    Ми ко лафиш тука-имаш 7 дни само, а се помайваш. После да не са оплакваш пак тука и да има , по добре да са поФалиш, че си отличник Хваля се - днес следобед нямах много работа и мога да ръся акъл из темите.
    Ами, на работа съм. Ученето вечер и сутрин. По-скоро чета, че не обичам да зубря. Айде да действам, че да си затворя и последната страница и да си бегам...
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Хайде и аз да се похваляДнес ми пристигна новият фотоапарат и се стягам за завръщане в родината :D
      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
        Хайде и аз да се похваляДнес ми пристигна новият фотоапарат и се стягам за завръщане в родината :D
        Това за завръщането за хвалба ли го имаш? И аз затова го имах, докато не кацнах на летище София
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Да Ви се похваля - на 1-ви взех заплата!!!Да Ви се похваля - снощи се с приятели!!!...Да Ви се оплача - заплатата от 1-ви - ИЗЧЕЗНА
          FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Карах Пасат Помпе Дюзе 130 коня мапнат - хвалбаПосле карах Бравото - ревеше ми се. идеше ми да го дам за скрап - оплаквам се
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

зех си лаптоп с работеща батерия и един ком порт - като за мен нали съм само с К - линия - фаля се а и цената беше по-ниска от тази за ВИЗА адаптора - пак се фаляструпа ми се работа , като за целия китайски народ - оплаквам се - главно защото и заплащането за нея ще е като на китаец - пак се оплаквам

Коментар

Готвят ми спагети

Коментар

Inessita написа:
                  Готвят ми спагети
                  Мамбо италиано

Коментар

emzo написа:
                    Карах Пасат Помпе Дюзе 130 коня мапнат - хвалбаПосле карах Бравото - ревеше ми се. идеше ми да го дам за скрап - оплаквам се
                    Ела, покарай Алфата и ще ти се прииска да хвърлиш Пасата за скраб!!!!!!!
                    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Оплаквам се - получих първото си предупреждение от модератор.Прощавам му.

Коментар

ls1 написа:
                        Оплаквам се - получих първото си предупреждение от модератор.Прощавам му.
                        ей ТОВА да са ти оплакванията в живота построих половината китайска стена - хваля се04:10 е - ОПЛАКВАМ СЕ !!!!!

Коментар

ОПЛАКВАМ СЕ . Някой гад небесен цяла седмица нищо не прави и като дойде събота и неделя започва ремонти. Имам чуството , че събаря блока. Направо съм БЕСЕН. Поздравявам майка му.
                          ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

T_SHOW написа:
                            ОПЛАКВАМ СЕ . Някой гад небесен цяла седмица нищо не прави и като дойде събота и неделя започва ремонти. Имам чуството , че събаря блока. Направо съм БЕСЕН. Поздравявам майка му.
                            Да е .... жива и здрава .
                            Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Колеги, хайде и аз да се оплача. Точно една седмица както изкарах моето фиатче от бокса и днес пак го закъсах Скъса ми се жилото на съединителя, направо вече откачам направя нещо .. строши се друго ...
                              There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Да се оплача! Днес е баси деня, тръгнах за работа, минах разстоянието от 10 километра за 1 час и 10 минути (Меден Рудник - Центъра) Просто перфектно. Причината беше че на кръстовището за созопол срвеофара не работеше. Ш***ната патрулка си беше паркирала отстрани, но защо да излезе някои да регулира движението, все пак вали, може да се намокрят Закаснях за работа с 40 минути. Станах целия вир вода. Какво ли още следва днес
                                Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                                Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Working...
                                X