Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се - мойте комшии, с които толкова много се имаме и си къркахме ракия вечер се изнасят на друго място да живеят, е верно че комшията кара BMW ама то не може всички да са идеални ! и сега какво ще правя вечер? С кой ще си правя моабет ?
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Оплаквам се: порязах се на лист хартия и мноого боли Хваля се: поръчах си страхотни нови обувки за танци
      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

kosta написа:
        Оплаквам се - мойте комшии, с които толкова много се имаме и си къркахме ракия вечер се изнасят на друго място да живеят, е верно че комшията кара BMW ама то не може всички да са идеални ! и сега какво ще правя вечер? С кой ще си правя моабет ?
        Колега кажи къде се подвизаваш, за пиене мераклии дал господ!
        FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Новия ми шеф засега се представя много, ама мнооооооого добре!
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Кире, ако ти сложи толкова НУЛИ, колкото О-та си написал в "мно...ого добре", зад цифрата на заплатата, го признавам за стабиляга Да се похваля - успях да кракна и ъпдейтна един Гармин на колега на мой приятел - за пръв път ми е. Досега само с iGO-та съм се занимавал. Добре, че има форуми за всичко Да се оплача - бях се настроил да им взема 10 кинта за по една бира довечера, но се оказа, че гармина бил служебен, пък службно плащали само срещу документ... пък аз работя само по банков път, нямам касов апарат...викам им, айде, сега за 10 лв няма да ви карам да пускате платежно...ще почерпите по една бира...някой път.

Коментар

Абе само аз не съм се хвалил тук! Е на, хваля се: вчера ми го полираха (Фиата)!
              Прикачени файлове
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
                Абе само аз не съм се хвалил тук! Е на, хваля се: вчера ми го полираха (Фиата)!
                Малейй,тя като нова е станала.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

SokOtPraskova написа:
                  Оплаквам се: порязах се на лист хартия и мноого боли Хваля се: поръчах си страхотни нови обувки за танци
                  Много боли да се порежеш на хартия, съчуствам ти!Какви танци ще танциш с новите обувки?ПУШШИ МИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Да взема да се оплача и аз. Монтирах си зарядно за телефона в радиото. Ама да взема да го свържа след филтъра. И сега зарядното като работи смущава радиото и по-слабо се ловят станциите. Това се вика "да му имам на българина задния акъл - който му идва най-накрая". Сега трябва пак да вадя радиото и да свържа зарядното преди филтъра и да взема да го екранирам. Да не се пречка на радиото. А пък ме мързи. Някой да има цяр за мързел?
                    Bravo 1.6 / 16

Коментар

Riki888 написа:
                      Някой да има цяр за мързел?
                      Да - бездействие!

Коментар

Да се похваля! Пристигнаха ми от Хонконг ринговете за светлините за мълга и съм на седмото небе.Да се оплача! Нямам време да се занимая да ги монтирам, защото трябва да уча за изпит на 11 септември, който задължително трябва да взема... А ме мързиии
                        NOW: ???
                        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_, за колко време ти пристигнаха, че и аз ще поръчвам едни неща от там?
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Humppa написа:
                            Riki888 написа:
                            Някой да има цяр за мързел?
                            Да - бездействие!
                            бездействието ражда лоши пороци!
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

style34 написа:
                              svetkos_, за колко време ти пристигнаха, че и аз ще поръчвам едни неща от там?
                              За 2 седмици. Лентите ми дойдоха за една. Досега, вече повече от 1 година поръчвам, само веднъж съм чакал 20 дни. Нормално идва за максимум 14 дни. Зависи и как пращат. Ако се използва китайската ЕМS, може и за 5 дни.
                              NOW: ???
                              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
                                ... трябва да уча за изпит на 11 септември, който задължително трябва да взема... А ме мързиии
                                Ми ко лафиш тука-имаш 7 дни само, а се помайваш. После да не са оплакваш пак тука и да има , по добре да са поФалиш, че си отличник Хваля се - днес следобед нямах много работа и мога да ръся акъл из темите.

Коментар

Working...
                                X