Оплаквам се - мойте комшии, с които толкова много се имаме и си къркахме ракия вечер се изнасят на друго място да живеят, е верно че комшията кара BMW ама то не може всички да са идеални ! и сега какво ще правя вечер? С кой ще си правя моабет ?
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Оплаквам се - мойте комшии, с които толкова много се имаме и си къркахме ракия вечер се изнасят на друго място да живеят, е верно че комшията кара BMW ама то не може всички да са идеални ! и сега какво ще правя вечер? С кой ще си правя моабет ?
Колега кажи къде се подвизаваш, за пиене мераклии дал господ!
Кире, ако ти сложи толкова НУЛИ, колкото О-та си написал в "мно...ого добре", зад цифрата на заплатата, го признавам за стабиляга Да се похваля - успях да кракна и ъпдейтна един Гармин на колега на мой приятел - за пръв път ми е. Досега само с iGO-та съм се занимавал. Добре, че има форуми за всичко Да се оплача - бях се настроил да им взема 10 кинта за по една бира довечера, но се оказа, че гармина бил служебен, пък службно плащали само срещу документ... пък аз работя само по банков път, нямам касов апарат...викам им, айде, сега за 10 лв няма да ви карам да пускате платежно...ще почерпите по една бира...някой път.
Да взема да се оплача и аз. Монтирах си зарядно за телефона в радиото. Ама да взема да го свържа след филтъра. И сега зарядното като работи смущава радиото и по-слабо се ловят станциите. Това се вика "да му имам на българина задния акъл - който му идва най-накрая". Сега трябва пак да вадя радиото и да свържа зарядното преди филтъра и да взема да го екранирам. Да не се пречка на радиото. А пък ме мързи. Някой да има цяр за мързел?
Да се похваля! Пристигнаха ми от Хонконг ринговете за светлините за мълга и съм на седмото небе.Да се оплача! Нямам време да се занимая да ги монтирам, защото трябва да уча за изпит на 11 септември, който задължително трябва да взема... А ме мързиии
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
svetkos_, за колко време ти пристигнаха, че и аз ще поръчвам едни неща от там?
За 2 седмици. Лентите ми дойдоха за една. Досега, вече повече от 1 година поръчвам, само веднъж съм чакал 20 дни. Нормално идва за максимум 14 дни. Зависи и как пращат. Ако се използва китайската ЕМS, може и за 5 дни.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
... трябва да уча за изпит на 11 септември, който задължително трябва да взема... А ме мързиии
Ми ко лафиш тука-имаш 7 дни само, а се помайваш. После да не са оплакваш пак тука и да има , по добре да са поФалиш, че си отличник Хваля се - днес следобед нямах много работа и мога да ръся акъл из темите.
Коментар