Оплаквам се - мойте комшии, с които толкова много се имаме и си къркахме ракия вечер се изнасят на друго място да живеят, е верно че комшията кара BMW ама то не може всички да са идеални ! и сега какво ще правя вечер? С кой ще си правя моабет ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kosta написа:Оплаквам се - мойте комшии, с които толкова много се имаме и си къркахме ракия вечер се изнасят на друго място да живеят, е верно че комшията кара BMW ама то не може всички да са идеални ! и сега какво ще правя вечер? С кой ще си правя моабет ?FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Кире, ако ти сложи толкова НУЛИ, колкото О-та си написал в "мно...ого добре", зад цифрата на заплатата, го признавам за стабиляга Да се похваля - успях да кракна и ъпдейтна един Гармин на колега на мой приятел - за пръв път ми е. Досега само с iGO-та съм се занимавал. Добре, че има форуми за всичко Да се оплача - бях се настроил да им взема 10 кинта за по една бира довечера, но се оказа, че гармина бил служебен, пък службно плащали само срещу документ... пък аз работя само по банков път, нямам касов апарат...викам им, айде, сега за 10 лв няма да ви карам да пускате платежно...ще почерпите по една бира...някой път.
Коментар
-
Humppa
SokOtPraskova написа:Оплаквам се: порязах се на лист хартия и мноого боли Хваля се: поръчах си страхотни нови обувки за танци
Коментар
-
Да взема да се оплача и аз. Монтирах си зарядно за телефона в радиото. Ама да взема да го свържа след филтъра. И сега зарядното като работи смущава радиото и по-слабо се ловят станциите. Това се вика "да му имам на българина задния акъл - който му идва най-накрая". Сега трябва пак да вадя радиото и да свържа зарядното преди филтъра и да взема да го екранирам. Да не се пречка на радиото. А пък ме мързи. Някой да има цяр за мързел?Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Humppa
-
Да се похваля! Пристигнаха ми от Хонконг ринговете за светлините за мълга и съм на седмото небе.Да се оплача! Нямам време да се занимая да ги монтирам, защото трябва да уча за изпит на 11 септември, който задължително трябва да взема... А ме мързиииNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Humppa написа:Riki888 написа:Някой да има цяр за мързел?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
style34 написа:svetkos_, за колко време ти пристигнаха, че и аз ще поръчвам едни неща от там?NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
svetkos_ написа:... трябва да уча за изпит на 11 септември, който задължително трябва да взема... А ме мързиии
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар