Да се похваля - от днес няма да пуша!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
Humppa
2001-ва ги отказах. Не бях пушил 7 години и все спорих с хора, които ми казваха "Няма бивши пушачи"... Запуших ги пак преди година, но вече не искам да ги пуша. Развод! 4 лева всеки ден на вятъра, пък и белите дробове ги чуствам как се задръстват отново!
Коментар
-
Днес шефа се опита да ми се кара и безуспешно, щото аз съм доста по уравновесен и цапнат в устата.Не да скачам като петел и да треперя Казах му , че скоро ше ме фане за шнура ако продължава с безразличието си към работата, организацията и заплащането(като цяло ан всички).Силно се надявах да ме изгони от работа та д априключим, обаче заместинк шефа му каза"...... не си прав, не се дръж така много бъркаш и ще съжаляваш ако си тръгне" Аз съм го решил вече.После се скара с колегата и на него му кипна щот тоя с малката глава "шефа ми е олоигофрен" и колегата ми го срина, пед*рас, май*** да таковам, ти на луд ли ще ме правиш, келеш.....псувни псувни, фърли сичко и си тръгна Другия път съм аз, да им вържа ръцете малко на тая скапана фирма!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
ls1 написа:Казват че един пушач е отказал окончателно цигарите когато забрави на коя дата е пушил последно и изобщо му е трудно да сметне кога ги е спрял .FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
-
Humppa
Оплаквам се - вчера не съм пушил, днес все още не съм пушил. Умирам за една цигарка...Да се похваля - отивам на зъболекар (**си хвалбата):D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар