Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се похваля - от днес няма да пуша!

Коментар

Humppa написа:
      А дано!Иначе ще те сочим с пръст и ще те бъзикаме че нямаш воля и не си държиш на думата Пожелавам ти успех!Аз лично го оставих преди 10години и от тогава цигара не съм държал в ръка.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

2001-ва ги отказах. Не бях пушил 7 години и все спорих с хора, които ми казваха "Няма бивши пушачи"... Запуших ги пак преди година, но вече не искам да ги пуша. Развод! 4 лева всеки ден на вятъра, пък и белите дробове ги чуствам как се задръстват отново!

Коментар

Humppa написа:
          Да бе, да!Едно куче научи ли се веднъж да яде л...на, няма отучване Успех ти пожелавам в начинанието! Аз ги отказах като се запознах с жената и от тогава 11 години вече не съм пипал цигара. Дано и ти успееш.

Коментар

Казват че един пушач е отказал окончателно цигарите когато забрави на коя дата е пушил последно и изобщо му е трудно да сметне кога ги е спрял .

Коментар

Днес шефа се опита да ми се кара и безуспешно, щото аз съм доста по уравновесен и цапнат в устата.Не да скачам като петел и да треперя Казах му , че скоро ше ме фане за шнура ако продължава с безразличието си към работата, организацията и заплащането(като цяло ан всички).Силно се надявах да ме изгони от работа та д априключим, обаче заместинк шефа му каза"...... не си прав, не се дръж така много бъркаш и ще съжаляваш ако си тръгне" Аз съм го решил вече.После се скара с колегата и на него му кипна щот тоя с малката глава "шефа ми е олоигофрен" и колегата ми го срина, пед*рас, май*** да таковам, ти на луд ли ще ме правиш, келеш.....псувни псувни, фърли сичко и си тръгна Другия път съм аз, да им вържа ръцете малко на тая скапана фирма!
              now. BMW E39 523i '98 170hp
              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Да се оплача ... утре трябва да търся пътна помощ да карам колата до Перник ...
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Оплаквам се. Опелите са пред нас в класацията на БГ.ТОП. Утре на работа как ще погледна колегите с опели - не знам.
                  ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

T_SHOW написа:
                    Оплаквам се. Опелите са пред нас в класацията на БГ.ТОП. Утре на работа как ще погледна колегите с опели - не знам.
                    След 4 гласа няма да е така хайде колеги.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

ls1 написа:
                      Казват че един пушач е отказал окончателно цигарите когато забрави на коя дата е пушил последно и изобщо му е трудно да сметне кога ги е спрял .
                      Ха ха. Аз датата помня, че беше трети март, ама не помня годината Да се оплача. Кучката се разгони и сега капе на всякъде
                      FIAT Marea ex
                      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Оплаквам се - вчера не съм пушил, днес все още не съм пушил. Умирам за една цигарка...Да се похваля - отивам на зъболекар (**си хвалбата):D

Коментар

Нали знаеш вица ’Откога не пушиш?’ - ’Вдругиден по туй време стават два дена’

Коментар

Ichkin написа:
                            Да се оплача ... утре трябва да търся пътна помощ да карам колата до Перник ...
                            Да беше казал по-рано имам познати дето се занимават с това е ирмата не е техна, ма предполагам, че нямаше да има проблем да свършат работа/ :D
                            FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Хваля се....току що се връщам от пазар - купих си турбо
                              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Трябва да почерпиш И аре стига ремонти вече ..... just drive
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X