Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оха, паленцето е много сладко - да е живо и здравичко Хваля се: вчера посрещнах именнния си ден в прекрасня компания и с много рок’н’рол - чак ме болят копитцата цял ден от толкова тропкане и пируети във въздуха, но ток’н’ролл-а си е рок’н’рол и танцувах с прекрасен партньор... :D Тук беше яка жегичка днес и продължавам да излизам на лов за тен - разкошно направо.Оплакване: Фико е за нов съединител (230лв..)
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

И 100лв смяна

Коментар

Малеййй,Дидо,ми то на снимките се вижда и котенце!Дупе да ти яко с тези палавници ще има шоу. ИИИИИИИ имам си боядисана колааа.Най-накрая, Този път цвета е по добре,остава само и лака да матира леко и нема да си личи разликата.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Това котенце, дето се вижда на снимките, не е мое. Комшийско е, на вуйчо ми, но сме в един двор Иначе аз си имам котка и двама котарака - нейни синове.

Коментар

SokOtPraskova написа:
            Оха, паленцето е много сладко - да е живо и здравичко Хваля се: вчера посрещнах именнния си ден в прекрасня компания и с много рок’н’рол - чак ме болят копитцата цял ден от толкова тропкане и пируети във въздуха, но ток’н’ролл-а си е рок’н’рол и танцувах с прекрасен партньор... :D Тук беше яка жегичка днес и продължавам да излизам на лов за тен - разкошно направо.Оплакване: Фико е за нов съединител (230лв..)
            Ako си с колата и имаш парите по-добре си я направи във Варна или още по-добре в Добрич ще ти е доста по ефтинко от София А сега то за оплакване ли е или за хвалене незнам ама - утре почвам нова работа след почти 3 мес. ЖИВОТ
            Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си

Коментар

Незнам дали да се похваля или оплача ,но днес си купих от Варна пак ФИАТ.След като от стария унак бях доволен и много хресвам марката ,май трябва да се похвааааааааааааааляяяяяяяяяяяяяяяя. :D
              ФИАТА МИ Е ДВУМЕСТЕН...........,а аудито ми е комби.

Коментар

SokOtPraskova написа:
                Хмм..Илко идва в нашия доверен сервиз в Търново да си сменя съединителя.Та мисълта ми е ако имаш възможност, смени си съединитела в Търново така или иначе минаваш от тук.Поемам ти разходката в Търново докато момчетата ти сменят съединитела.Вече ти си решаваш кой вариант ти е най-удачен ПС. Предлагам ти помощ като колега, а не да ти се мазня дебелешката защото си жена.

Коментар

DEICIDE 666 написа:
                  Незнам дали да се похваля или оплача ,но днес си купих от Варна пак ФИАТ.След като от стария унак бях доволен и много хресвам марката ,май трябва да се похвааааааааааааааляяяяяяяяяяяяяяяя. :D
                  Бравоооооооооо! Честитооооооооооооооо! Със здраве да си го караааааааааааааш! Боби,евалла за послеписа!
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Ирке, въпреки аватарите ми, ти знаеш, че съм културно момче! Нали?

Коментар

Ми...носят се некви слухове... Да са оплача - има още багаж за оправяне,но живот и здраве,до 3-4 часа сме тръгнали. :D
                      Ванга

Коментар

После върви обеснявай, че нямаш сестра

Коментар

Да се оплача - доста време ще бъда без форум.Хвалба - най-после ще се махна от София за повече от две седмици!
                          Ванга

Коментар

И ние от теб

Коментар

Може би това е подходящата тема да споделя. Не че се оплаквам, защото не ме засяга лично. Вчера видях разцепено на 2 фиат уно на ул. Пловдивска в Пазарджик. Беше се качило на островчето между платната и светофарът беше разцепил коша. Какво е търсило уното там, нямам идея. Нямаше пострадали. Можех и да снимам, но някак си ми се струва гадно да снимаш чуждото нещастие, макар че ставаше дума само за материални щети и то не особено големи. Това уно сигурно и 1000 лв. вече не струва ...Днес пък обраха момиче в центъра на града пред оживено заведение посред бял ден. Даже не разбрахме, че е обир, мислехме че момче и момиче се закачат приятелски. Чак след като момичето ревна, а "приятелчето" духна през улицата, разбрахме, че е обир.
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

и вас ви е напекло слъцето явно
                                фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                                X