Оха, паленцето е много сладко - да е живо и здравичко Хваля се: вчера посрещнах именнния си ден в прекрасня компания и с много рок’н’рол - чак ме болят копитцата цял ден от толкова тропкане и пируети във въздуха, но ток’н’ролл-а си е рок’н’рол и танцувах с прекрасен партньор... :D Тук беше яка жегичка днес и продължавам да излизам на лов за тен - разкошно направо.Оплакване: Фико е за нов съединител (230лв..)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
SokOtPraskova написа:Оха, паленцето е много сладко - да е живо и здравичко Хваля се: вчера посрещнах именнния си ден в прекрасня компания и с много рок’н’рол - чак ме болят копитцата цял ден от толкова тропкане и пируети във въздуха, но ток’н’ролл-а си е рок’н’рол и танцувах с прекрасен партньор... :D Тук беше яка жегичка днес и продължавам да излизам на лов за тен - разкошно направо.Оплакване: Фико е за нов съединител (230лв..)Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Оха, паленцето е много сладко - да е живо и здравичко Хваля се: вчера посрещнах именнния си ден в прекрасня компания и с много рок’н’рол - чак ме болят копитцата цял ден от толкова тропкане и пируети във въздуха, но ток’н’ролл-а си е рок’н’рол и танцувах с прекрасен партньор... :D Тук беше яка жегичка днес и продължавам да излизам на лов за тен - разкошно направо.Оплакване: Фико е за нов съединител (230лв..)
Коментар
-
DEICIDE 666 написа:Незнам дали да се похваля или оплача ,но днес си купих от Варна пак ФИАТ.След като от стария унак бях доволен и много хресвам марката ,май трябва да се похвааааааааааааааляяяяяяяяяяяяяяяя. :D"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Може би това е подходящата тема да споделя. Не че се оплаквам, защото не ме засяга лично. Вчера видях разцепено на 2 фиат уно на ул. Пловдивска в Пазарджик. Беше се качило на островчето между платната и светофарът беше разцепил коша. Какво е търсило уното там, нямам идея. Нямаше пострадали. Можех и да снимам, но някак си ми се струва гадно да снимаш чуждото нещастие, макар че ставаше дума само за материални щети и то не особено големи. Това уно сигурно и 1000 лв. вече не струва ...Днес пък обраха момиче в центъра на града пред оживено заведение посред бял ден. Даже не разбрахме, че е обир, мислехме че момче и момиче се закачат приятелски. Чак след като момичето ревна, а "приятелчето" духна през улицата, разбрахме, че е обир.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар