Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    Да се оплача - изпуснах си репетицията вчера!Хвалба - бебешока има нова кошара. :D И се оплаквам и се хваля - ще стягам багаж за моретууууууу - от снощи съм почнала! Утре палим гумите - малко на "село" и после с цялата лудница - Несебър гиби. Ще напиша пътепис "Как се ходи на море за 420лв. за 10 дни в Несебър".
    Айде от кога ви чакам да ми дойдете на гости
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Irka_fihi написа:
      Да се оплача - изпуснах си репетицията вчера!Хвалба - бебешока има нова кошара. :D И се оплаквам и се хваля - ще стягам багаж за моретууууууу - от снощи съм почнала! Утре палим гумите - малко на "село" и после с цялата лудница - Несебър гиби. Ще напиша пътепис "Как се ходи на море за 420лв. за 10 дни в Несебър".
      Ще чакаме пътеписа, стига да ти остане време И приятно изкарване
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Да се похваля - най-накрая сбъднах детската си мечта - да си имам куче.Приемам съвети за възпитанието на хубавицата, щото нямам опит. Чета по форуми и сайтове, но и вие може да помогнете.Кутрето е 75% ротвайлер с родословия, една четвърт е неизвестен пес. За това и ми го подариха, вместо да ми го продадат. Но аз не държа на породата...Ето я хубавицата, Шери:
        Прикачени файлове

Коментар

Честито ти паленце!Ей сега се почна с наръбаните обувки Моят съвет е да си ги прибираш в някой шкаф за да не полагаш палавницата после.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Immortal написа:
            Да се похваля - най-накрая сбъднах детската си мечта - да си имам куче.Приемам съвети за възпитанието на хубавицата, щото нямам опит. Чета по форуми и сайтове, но и вие може да помогнете.Кутрето е 75% ротвайлер с родословия, една четвърт е неизвестен пес. За това и ми го подариха, вместо да ми го продадат. Но аз не държа на породата...Ето я хубавицата, Шери:
            Малииии Дидо много е сладичко. Супер е, много ми харесват такива кученца. Честито да ти е много да те слушка! Доведи го на някоя среща да го видим. А междувременно може да качиш още снимки :D :D :D

Коментар

ele написа:
              Irka_fihi написа:
              Ще чакаме пътеписа, стига да ти остане време И приятно изкарване
              Мерсаж! :D Само се моля да случим на хубаво време.Ти кога заминаваш за Англия (ако не се лъжа)? И така и не каза за какъв конкурс иде реч...фотоконкурс или нещо друго? :D Дидо,честито ти кучка! Дупе да ти е яко за отглеждането! И готварските книги да си скриете, не само обувките!
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Пукнах си задния стоп и да попитам някои ако може да ми каже дали може да се смени само стъклото на стопа или трябва целия стоп да се сменя

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Мерсаж! :D Само се моля да случим на хубаво време.Ти кога заминаваш за Англия (ако не се лъжа)? И така и не каза за какъв конкурс иде реч...фотоконкурс или нещо друго? :D Дидо,честито ти кучка! Дупе да ти е яко за отглеждането! И готварските книги да си скриете, не само обувките!
                  Утре рано :D затова съм го ударила на писане.
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Inessita написа:
                    Малииии Дидо много е сладичко. Супер е, много ми харесват такива кученца. Честито да ти е много да те слушка! Доведи го на някоя среща да го видим. А междувременно може да качиш още снимки :D :D :D
                    Благодаря за честитките на всички!За да не товарим форума - вижте тук: http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserI...AlbumId=133457

Коментар

Immortal написа:
                      Кутрето е 75% ротвайлер с родословия, една четвърт е неизвестен пес.
                      Честито и от мен ,но не мога да разбера тези проценти как се определят.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Честито куче! С много любов да си го гледате, но ми се струва, че няма да го гледаш ти, а някой възрастен човек

Коментар

Tornado написа:
                          Immortal написа:
                          ти за 4-ка не си ли чувал
                          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Ники, верно ли ме питаш Майката на кученцето е чистокръвен ротвайлер, 100%, с родословие.Бащата обаче е наполовина ротвайлер, наполовина друга порода... неизвестна за мен.За това казах, че е 75%. Все едно да имаш един дядо негър, а останалите дядо и баби да са ти бели. ТИ ще си 75% бял и 25% негър. Това имах предвид.Сега кой ген е надделял и колко кучето е взело от расовите си пра-родители и колко от другия - не знам.Coolboby, почти позна. Ще го гледам аз основно, както и майка ми. Засега ще се гледа в къщата, където ми е и офиса, така че през деня ще съм при него, а вечер ще остава с майка ми.

Коментар

4-ка?

Коментар

Tornado написа:
                                Immortal написа:
                                Ако жена ти е спала с теб няколко пъти, а с комшията само веднъж - то ти си 75% баща на детето! Еле, приятен полет ти пожелавам (предполагам,че ще летиш) и ползотворен престой в Англия! :D И да донесеш много снимки!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X