Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Irka_fihi написа:Да се оплача - изпуснах си репетицията вчера!Хвалба - бебешока има нова кошара. :D И се оплаквам и се хваля - ще стягам багаж за моретууууууу - от снощи съм почнала! Утре палим гумите - малко на "село" и после с цялата лудница - Несебър гиби. Ще напиша пътепис "Как се ходи на море за 420лв. за 10 дни в Несебър".Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Да се похваля - най-накрая сбъднах детската си мечта - да си имам куче.Приемам съвети за възпитанието на хубавицата, щото нямам опит. Чета по форуми и сайтове, но и вие може да помогнете.Кутрето е 75% ротвайлер с родословия, една четвърт е неизвестен пес. За това и ми го подариха, вместо да ми го продадат. Но аз не държа на породата...Ето я хубавицата, Шери:
Коментар
-
Immortal написа:Да се похваля - най-накрая сбъднах детската си мечта - да си имам куче.Приемам съвети за възпитанието на хубавицата, щото нямам опит. Чета по форуми и сайтове, но и вие може да помогнете.Кутрето е 75% ротвайлер с родословия, една четвърт е неизвестен пес. За това и ми го подариха, вместо да ми го продадат. Но аз не държа на породата...Ето я хубавицата, Шери:
Коментар
-
ele написа:Irka_fihi написа:Да се оплача - изпуснах си репетицията вчера!Хвалба - бебешока има нова кошара. :D И се оплаквам и се хваля - ще стягам багаж за моретууууууу - от снощи съм почнала! Утре палим гумите - малко на "село" и после с цялата лудница - Несебър гиби. Ще напиша пътепис "Как се ходи на море за 420лв. за 10 дни в Несебър"."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Мерсаж! :D Само се моля да случим на хубаво време.Ти кога заминаваш за Англия (ако не се лъжа)? И така и не каза за какъв конкурс иде реч...фотоконкурс или нещо друго? :D Дидо,честито ти кучка! Дупе да ти е яко за отглеждането! И готварските книги да си скриете, не само обувките!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Inessita написа:Малииии Дидо много е сладичко. Супер е, много ми харесват такива кученца. Честито да ти е много да те слушка! Доведи го на някоя среща да го видим. А междувременно може да качиш още снимки :D :D :D
Коментар
-
Ники, верно ли ме питаш Майката на кученцето е чистокръвен ротвайлер, 100%, с родословие.Бащата обаче е наполовина ротвайлер, наполовина друга порода... неизвестна за мен.За това казах, че е 75%. Все едно да имаш един дядо негър, а останалите дядо и баби да са ти бели. ТИ ще си 75% бял и 25% негър. Това имах предвид.Сега кой ген е надделял и колко кучето е взело от расовите си пра-родители и колко от другия - не знам.Coolboby, почти позна. Ще го гледам аз основно, както и майка ми. Засега ще се гледа в къщата, където ми е и офиса, така че през деня ще съм при него, а вечер ще остава с майка ми.
Коментар
-
Tornado написа:Immortal написа:Кутрето е 75% ротвайлер с родословия, една четвърт е неизвестен пес."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар