Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

batproho написа:
    SokOtPraskova написа:
    Аз в Събота вечерта си пътувам за София.. А, да се оплача: тука е пъълно с бабиери! Всички от мъжки пол за на средна възраст между 48-57 години...горещата им тема е "Балнеолечение"
    Ами нормално е, Албена от край време си е курорт за "хора от третата възраст" .
    Нищо, ние разчупихме вече леда. Сега знам няколко трика срещу косопад ПП-Няма да Ви ги кажа, елате и Вие в Албена
    Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

В неделя имаше много готини представители на мъжкия пол може вече да са си заминали.А да се похваля - имам нов и много готин номер :D Цяла седмица го чаках
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
        В неделя имаше много готини представители на мъжкия пол може вече да са си заминали.А да се похваля - имам нов и много готин номер :D Цяла седмица го чаках
        Хайде де , дай до края. Какъв е номера ?
        ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

ele написа:
          Сега няма... А, номера ни го кажи поне, за да можем и ние да го оценим Хваля се: утре е Св. Адриан и Наталия - което значи, че имам имен ден!

Коментар

Айде, айде.........чули-недочули Албена бил за дъртаци Ся, като не знаете къде да ходите, кой е виновен ????!!!!! Що аз, като отида там ми е приятно и се забавлявам????? Може би ми е по-ясно, кое къде е, а?Извинете, ама........малко се засегнах на регион П.П. За мене Софията е отврат!!!!!!!!(може и да съм пенсия)
            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

T_SHOW написа:
              ele написа:
              Хайде де , дай до края. Какъв е номера ?
              Готин е, като мен SokOtPraskova: честито да си жива и здрава и за подарък - готини младежи в Албена
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Колежке , не се познаваме , обаче се надявам да не се майтапиш.
                ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

iee написа:
                  Айде, айде.........чули-недочули Албена бил за дъртаци Ся, като не знаете къде да ходите, кой е виновен ????!!!!! Що аз, като отида там ми е приятно и се забавлявам????? Може би ми е по-ясно, кое къде е, а?Извинете, ама........малко се засегнах на регион П.П. За мене Софията е отврат!!!!!!!!(може и да съм пенсия)
                  Е, аз идвам за първи път тук и наистина не знам, ама май си ми е добре тоя релакс..А, Софията си е отврат - така е. Еле, благодаря за пожеланията

Коментар

iee написа:
                    И аз харесвам Албена! Слънчев Бряг е за олигофрени. Всъщност, не харесвам големите тарапани от сдухани кретени, за които да отидеш на почивка означава да се напукваш кат маймуна всяака вечер...Харесвам дивите и осамотени места.Да се оплача лиии, да се похваля лииии..? Ае кат реша кое от двете - пак ше пиша
                    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

ls1 написа:
                      Счупих си стола . Най-държеливия стол който съм имал. Другите са ме изкарвали по година, този - около 4 години. И не бе мръднал докато - скъса му се тръбата от основата на стола. Добре че стана постепенно...Та сега съм на стария си стол, постегнах го оттук оттам но...няма ’люлка’ и ми е адски гадно .
                      Сетих се, че имам много стар стол с люлка в мазата, малко се съмнявах че ще стане трансформацията, но, о, чудо, успях да напасна нужната част за удобния ми стол който жалеех по-горе . С помощта и на суфорумци. Как да не се похвали човек. Работата отново е удоволствие, а не мъчение със схванат гръб.

Коментар

Честит имен ден на Прасковата

Коментар

Честит имен ден и от мен.
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

SokOtPraskova написа:
                            ele написа:
                            Сега няма... А, номера ни го кажи поне, за да можем и ние да го оценим Хваля се: утре е Св. Адриан и Наталия - което значи, че имам имен ден!
                            Ето кой ще черпи Честит имен ден
                            Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Irka_fihi написа:
                              Искам да се оплача по този повод - не ни върви на коли! Взехме бравата - на третия ден ни удариха и оттогава няма човек в София,който да не се е спирал в нея.После Иван удари корсата - кормилна щанга изкривена,броня и кво ли още не!Сега от 3-4 дни кара мареата - айде пак инцидент! Одрана,ожулена,горката...поне няма пострадали хора! :D И младежът се оказал точен,та е отказал КАТ и са се разбрали в Лев инс. :D
                              E, поне е само десен калник и мигач. Поне така ми се видя. Пу, да мина покрай вас, да видя Марейката и тя да е контузена. Важно е, че всичко е всички са живи и здрави.
                              NOW: ???
                              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Да се оплача - изпуснах си репетицията вчера!Хвалба - бебешока има нова кошара. :D И се оплаквам и се хваля - ще стягам багаж за моретууууууу - от снощи съм почнала! Утре палим гумите - малко на "село" и после с цялата лудница - Несебър гиби. Ще напиша пътепис "Как се ходи на море за 420лв. за 10 дни в Несебър".
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X