batproho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ele написа:В неделя имаше много готини представители на мъжкия пол може вече да са си заминали.А да се похваля - имам нов и много готин номер :D Цяла седмица го чакахEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Айде, айде.........чули-недочули Албена бил за дъртаци Ся, като не знаете къде да ходите, кой е виновен ????!!!!! Що аз, като отида там ми е приятно и се забавлявам????? Може би ми е по-ясно, кое къде е, а?Извинете, ама........малко се засегнах на регион П.П. За мене Софията е отврат!!!!!!!!(може и да съм пенсия)Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
T_SHOW написа:ele написа:В неделя имаше много готини представители на мъжкия пол може вече да са си заминали.А да се похваля - имам нов и много готин номер :D Цяла седмица го чакахВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
iee написа:Айде, айде.........чули-недочули Албена бил за дъртаци Ся, като не знаете къде да ходите, кой е виновен ????!!!!! Що аз, като отида там ми е приятно и се забавлявам????? Може би ми е по-ясно, кое къде е, а?Извинете, ама........малко се засегнах на регион П.П. За мене Софията е отврат!!!!!!!!(може и да съм пенсия)Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
iee написа:Айде, айде.........чули-недочули Албена бил за дъртаци Ся, като не знаете къде да ходите, кой е виновен ????!!!!! Що аз, като отида там ми е приятно и се забавлявам????? Може би ми е по-ясно, кое къде е, а?Извинете, ама........малко се засегнах на регион П.П. За мене Софията е отврат!!!!!!!!(може и да съм пенсия)Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
ls1 написа:Счупих си стола . Най-държеливия стол който съм имал. Другите са ме изкарвали по година, този - около 4 години. И не бе мръднал докато - скъса му се тръбата от основата на стола. Добре че стана постепенно...Та сега съм на стария си стол, постегнах го оттук оттам но...няма ’люлка’ и ми е адски гадно .
Коментар
-
Humppa
-
SokOtPraskova написа:ele написа:В неделя имаше много готини представители на мъжкия пол може вече да са си заминали.А да се похваля - имам нов и много готин номер :D Цяла седмица го чакахТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Irka_fihi написа:Искам да се оплача по този повод - не ни върви на коли! Взехме бравата - на третия ден ни удариха и оттогава няма човек в София,който да не се е спирал в нея.После Иван удари корсата - кормилна щанга изкривена,броня и кво ли още не!Сега от 3-4 дни кара мареата - айде пак инцидент! Одрана,ожулена,горката...поне няма пострадали хора! :D И младежът се оказал точен,та е отказал КАТ и са се разбрали в Лев инс. :DNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Да се оплача - изпуснах си репетицията вчера!Хвалба - бебешока има нова кошара. :D И се оплаквам и се хваля - ще стягам багаж за моретууууууу - от снощи съм почнала! Утре палим гумите - малко на "село" и после с цялата лудница - Несебър гиби. Ще напиша пътепис "Как се ходи на море за 420лв. за 10 дни в Несебър"."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар