Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се!!!

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се, прибрах се.А беше хубаво, много вятър и много слънце.
    Прикачени файлове
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

Къде го това китно местенце? Искам и аз там! :DОооооо,пак се хванах с тоя форум до среднощ и утре пак няма да съм наспана! Оплаквам се!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Gökçeada, остров в Егейско море.
        Прикачени файлове
        www.cyxap.com

Коментар

Eeee,стига си ме дразнил,де! Знаех си, че не е в България. Не че тук няма още по-красиви места... :D Отслабнала съм още 2кг.!!! Остават още 10 до заветните 65!
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

"Не е в България" е малко относително, ако става въпрос за разстояния.На 300 километра е от границата.А за Пещера може да мине и почти за домашен курорт. Имам приятели, които си ходят събота и неделя като на сърф пикник, само вятър да има.А в България няма [вече] такива места, уверявам те.Другия плаж, на който ходихме е най пустото и най чистото място, което съм виждал от години насам.Залив, без вълни и вятър.Можеш да ловиш риба и с ръце.Ключова дума в Google [Lazkoyu Gökçeada].Сутринта тръгвате и към 16.00 си пиете следобедното кафе на брега, поне при мен така се получава.Единствения недостатък на този остров е липсата на свинско в магазина и всеобщото убеждение, че "еспресото" е за педерасти.Нес или турско, друго няма.За килограмите ... съм гений.Рекорда ми е 18 килограма за месец и 6 дена. Убих ги.Излязох отпуска 89 и се върнах 71. Преди две години.Сега имам да смъквам 7-8 но ... почвам утре, до днес се бях отдал на чревоугодничество. За две седмици съм готов.Успех на теб.
            www.cyxap.com

Коментар

Да се оплача: отпуската свърши, от утре пак на работа
              FIAT Marea ex
              FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
              Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

И аз да се похваля.Спретнахме си чудна палатка.В събота на палатка на река Караач до Китен и след това на плаж до Черноморец
                Прикачени файлове
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Смених съединителчето на колицата ^_^
                  Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
                  Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

И аз да се похваля купих се нови предни гуми
                    Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

И аз да се похваля,смених по колата-съединител,предно стъкло,мигачи,купих ДВДОплаквам се,Нямам пукнат лев
                      Фиат Пунто 1.2 75ph ; Опел Астра Ф 1.6

Коментар

d1lar4e7o написа:
                        И аз да се похваля,смених по колата-съединител,предно стъкло,мигачи,купих ДВДОплаквам се,Нямам пукнат лев
                        Колега то и аз се оплаквам че нямам пари то почти всички са така

Коментар

от днес започнах стаж в министерството на транспорта
                          Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Да се оплача! Снощи направих глупост, ако може да се нарече така. Тръгвам аз след светофара на кръстовището на Околовръстното и Пушкин посока Цар Борис 3. И някакъв пич пред мен с Гоуф 2-ка. Аз съм зад него, а пред нас някакъв с РК регистрация в лява лента при път с две платна. Бре този с Гоуфа му мига, пък му застана на бронята, този не мърда. Изкука човечеца и го изпревари от вътрешната страна с мръсна гаС. Дойде и моят ред. Седя, чакам, светкам, НЪЦКИ. Викам айде и аз ще изпреварвам от вътре. Да, ама пустият му олигофрен реши, че точно тогава трябва да ме засече! СПИРАЧКИ + КЛАКСУН + ЦЕНЗУРА! След третия опит напълних оборотомера на втора за повече ряз, че и този идиот реши да настъпва. После на светофара РК си завива и гледам спътничката ме псува, по-назад не останах. Ама ми е гузно, че така карах и трябваше някъде да споделя. Бре, бях откачил, не е на добре това. Ама то не може да се влачиш в крайна лява лента с 30 и после като те изпреварват да се ежиш! И така. От днес пак с рейса. Хем бензина е на попривършване :D, хем малко наказателно.
                            NOW: ???
                            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Типото не пали

Коментар

Имам едно вупросче: Защо беше предупреден колегата?Нещо не ми стана ясно.Прочетох правилата няколко пъти и пак не разбрах причината.Оплаквам се: Вчера ударих мотоциклетист. Тоест той се удари в мен, по моя вина.Не пожелавам на никой това което изпитах.

Коментар

Working...
                                X